По всій Європі консервативні та націоналістичні групи набирають обертів, але вони працюють у ворожому середовищі з сильними та стійкими опонентами. Те, що відбувається зараз у Києві, може статися завтра в Парижі чи Стокгольмі. Це можливості, ігнорування яких ми не можемо собі дозволити.

“Нордична Молодь” прагне підтримати своїх європейських побратимів, що потребують допомоги. Ми пропонуємо сформувати допоміжну структуру між нами, різними прихильниками вільної Європи. Це важливо, бо ми маємо бути в змозі реагувати швидко й одностайно, коли настають такі часи, як зараз в Україні. Боротьба за наші різні нації та спадщини увінчується нашою європейською цивілізацією. Надто довго ми відходили в сторону та оберталися один проти одного. Ми кажемо – європейський брат більше не протистоятиме іншому європейському братові.

В скрутні часи підтримка також має бути конкретною й практичною. Ми можемо взяти на себе відповідальність сформувати структуру на майбутнє, що працюватиме у Скандинавії, аби зібрати частину необхідного. Ми закликаємо наших європейських друзів робити те саме в їхніх країнах. Це завдання ми маємо сприймати дуже серйозно – воно також може стати нашим порятунком
у важку хвилину.

У цей час ми зробимо все можливе, щоб допомогти нашим українським побратимам. Ми почнемо збір коштів та деяких потрібних матеріалів. Ми також розпочнемо політичну кампанію в Скандинавії на підтримку вільної України та інформуватимемо скандинавську громадськість про те, що відбувається. Звісно, всі активісти, задіяні як у новинах, так і соціальних медіа, вже почали свою роботу. Ми також відправимо деяких з наших головних активістів в Україну. Цього разу це буде лише декілька осіб, що слугуватимуть комунікаторами з нами та виявлять особисту підтримку вільної України на місці. У майбутньому, однак, ми сподіваємось, що зможемо послати більше активістів.

Коли Європа кличе – ми відповідаємо!

Нордична Молодь

Проскандинавська, Проєвропейська!

Categories: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *