Fredrik Hagberg, talesman för Nordisk Ungdom:

Telefon: 0704- 68 27 20
E-post: Fredrik.hagberg@nordiskungdom.com

Postadress:

Nordisk Ungdom
Box 166
186 23 Vallentuna

Kundtjänst och IT-support

Beskriv hur du vet, eller tror, att ditt förslag till förbättring kan ge för resultat.
Använd det här fältet om du har en färdig guide eller vill förklara hur man ska genomföra ditt förslag.

Du kan använda det här fältet om det t.ex är hela meningar som bör korrigeras.
Gå in på Mitt konto för att se ditt ordernummer eller se mailet som skickades till din mail när du la beställningen.

Kontakta oss

Konakta oss
Skickar

Fullsatt när Stacken invigdes

Fullsatt när Stacken invigdes
augusti 28, 2011 Nordisk Ungdom

När Stacken invigdes med en pubkväll fredagen 26/8 gjordes det med en fullsatt lokal. Inför kvällen har det varit ett mycket stort intresse och mer än dubbelt så många som lokalen hade plats för hade anmält att de ville komma på invigningen.

Invigningen av Nordisk Ungdoms lokal i Stockholm hade fått stor uppmärksamhet på internet bland annat genom flashback där tråden om lokalen hade fått över 50 000 visningar. Intresseanmälningar från personer som ville komma strömmade också in i så stora mängder att hälften av alla intresserade blev nekade inträde på grund av platsbrist. För de flesta fortsatte festligheterna långt in på natten med humöret på topp.

En besökare kommenterade invigningen med.
Stacken måste utan tvekan vara den bästa nationella lokalen jag sett. Verkligen kul att se en så professionell verksamhet.
En annan kommenterade.
Det är ju exakt det här som vi saknat här i Stockholm, jag kommer utan tvekan besöka Stacken varje vecka.

För de som missade invigningen kommer flera tillfällen framöver att besöka Stacken. Under hösten kommer det att anordnas pubkvällar i stort sätt varje vecka, med vissa eventuella undantag. Utöver det kommer det även att anordnas mängder av andra sociala och utbildande aktiviteter. Om du är intresserad av att komma på pubkvällar eller andra aktiviteter i Stacken kan du hålla dig uppdaterad via Stackens facebook grupp eller kontakta Stacken direkt via Stacken@nordiskungdom.se