10 saker du får som aktiv i Nordisk Ungdom!

När man blir aktiv i Nordisk Ungdom så blir man det för att man vill förändra samhället, och som aktiv måste man därför vara beredd på att jobba hårt för det skandinaviska folkets frihet.

Men som aktiv i Nordisk Ungdom får du även något kul tillbaka.

Här följer tio exempel på vad du kan få som aktiv i Nordisk Ungdom:

1. Inbjudan till fester och andra tillställningar
Nordisk Ungdom anordnar flera fester och tillställningar varje år. Bland annat har vi vårt traditionsenliga midsommarfirande, vår årliga julmiddag samt den riktigt uppskattade kräftskivan som anordnas varje år.

2. Möjlighet att åka med på resor och träffa nationalister från hela Europa
Nordisk Ungdom har ett brett kontaktnät med nationalister i hela Europa och vi arrangerar flera gemensamma resor till olika länder varje år. Bland annat så har vi deltagit i den polska självständighetsmarschen varje år sedan 2011, och på självständighetsmarschen i Estland flera år i rad.

3. Friluftsliv
Titt som tätt arrangerar vi skogsvandringar, både med och utan övernattning. Där får vi njuta av den otroligt vackra natur vi har fått ärva från våra förfäder, samt bli utbildade i grundläggande överlvnad.

4. Medlemsträffar
I Stockholm har vi varje vecka medlemsträffar där vi har utbildningar, filmkvällar, diskussionsträffar och allt annat som våra medlemmar själva vill hitta på.

5. Personlig utveckling
Vi arrangerar ständigt föreläsningar för våra medlemmar och ibland arrangerar vi mer avancerade utbildningar.

6. Skandinaviska veckan
Varje sommar har medlemmarna i Nordisk Ungdom möjlighet att följa med på vårt sommarläger, Skandinaviska Veckan. Där får medlemmarna utbildningar, både teoretiska men även praktiska utbildningar i bland annat aktivism, träning och politisk ideologi. Under veckan besöker vi också fornminnen, anordnar tävlingar och umgås med varandra.

7. Gemenskap
Som aktiv i Nordisk Ungdom är du en del av en större gemenskap. Vi är många likasinnade och vi träffas ofta både i och utanför Nordisk Ungdom. Tillsammans bygger vi den nya ungdomen!

8. Rabatter
Som aktiv i Nordisk Ungdom får du 10% rabatt hos Nordic Wear. Även andra rabatter och erbjudanden kommer in då och då.

9. Stöd till dina projekt.
Nordisk Ungdom vill ge en plattform åt nationalisters kreativitet. Har du ett projekt på gång så finns det mycket hjälp att få inom organisationen.

10. Jobb.
Det finns flera exempel på aktivister som har fått jobb genom sitt engagemang i Nordisk Ungdom. Vi har en bred gemenskapskrets där flera olika yrkesområden ofta behöver tillökning.

Utöver dessa saker får du givetvis den största möjligheten av alla: Att aktivt kämpa för ditt folk.

Categories: 1Artiklar

4 Comments

Andreas · 5 december, 2016 at 11:02

Kommer ansöka om medlemskap snart!

Amanda · 5 december, 2016 at 17:43

Jag uppmanar alla att gå med i nordisk ungdom, det är helt fantastiskt att vara aktiv i organisationen!
Kram från Amanda!

    Oskar Fernvik · 8 december, 2016 at 11:21

    Hej! skulle verkligen vilja gå med i denna organisation och göra Sverige starkt igen! bor i Vivalla/ ett segregerat område präglat av hög arbetslöshet, ny-Svensk kriminalitet och en icke-vilja att följa den svenska kulturen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *