Har du det som krävs för att bli aktiv i Nordisk Ungdom och kämpa för vårt land och arv med oss?

Under år 2017 har Nordisk Ungdom genomfört våra mest spektakulära och uppmärksammade aktioner någonsin.

I maj motdemonstrerade vi mot de skäggbarn som ockuperade Mynttorget i centrala Stockholm – något helt unikt i svensk politisk historia. Med cirka 30 aktivister demonstrerade vi mot hundratals så kallade “skäggbarn”, asyltanter och organiserade vänsterextremister. Skäggbarnen och diverse vänsterextremister gjorde konstanta utfall mot våra aktivister för att sedan gömma sig bakom pensionärerna som var på plats. Aktivisterna från Nordisk Ungdom genomförde trots de upprepade fula attackerna motdemonstrationen utan problem, och aktionen uppmärksammades i både rikstäckande och internationell media.

I augusti fortsatte vi vår årliga tradition att demonstrera mot Pride-paraden i Stockholm. Trots paradens enorma numerära överläge och trots attacker från både maskerade vänsterextremister och åskådare, som bland annat kastade flaskor, stoppade vi paraden i tio minuter, tills vi valde att ställa oss vid sidan om paraden och därefter avsluta demonstrationen.

En av de maskerade vänsterextremister som försökte störa oss under Pride-protesten

Vidare uppmärksammades vi i både rikstäckande och internationell media i samband med vår andra demonstration mot skäggbarnen på Mynttorget. Den aktionen fick sedan efterdyningar i form av en annan demonstration mot samma skäggbarn, som då hade flyttat sig till Medborgarplatsen.

Vi har också genomfört många andra aktioner, lokal aktivism och evenemang som du kan läsa om på på hemsidan och se på vår Youtube-kanal.

Lokalaktivism

Aktionsträning

Bild från vårt årliga sommarläger Skandinaviska veckan

I början av november åkte en delegation på strax under 20 aktivister och stödmedlemmar till Polen för att delta på Europas största nationalistiska marsch på Polens självständighetsdag den 11 november. Vissa av delegaterna deltog också i en konferens med nationalistiska grupper från olika delar av Europa.

Deltagare på polens nationaldagsfirande

Senast i raden av framgångar är vår manifestation för att hedra hjältekonungen Karl XII på hans dödsdag den 30 november. Cirka 60 deltagare från Stockholmsområdet samlades ihop med bara några veckors varsel. Vi har, som Fredrik Hagberg nämnde i sitt tal under manifestationen, tidigare alltid satsat främst på metapolitik. Men sedan en tid tillbaka har vi lagt om vårt fokus och ägnar oss nu främst åt att rekrytera nya stödmedlemmar och aktivister. Resultatet av detta har visat sig otroligt snabbt, och manifestationen den 30 november visar det med all önskvärd tydlighet.

Fackeltåg till Karl XIIs ära

Vi har nu aktiva lokalgrupper över hela Stockholm och håller på att utöka dessa till andra delar av både Sverige och Skandinavien.

Det är nu dags för även dig att ansöka om att bli medlem och hjälpa till att driva på framgången ännu mer. Vi går nu in i ett valår, och vi lovar att vi under år 2018 kommer att bli ännu större och ännu mer aktiva. Men för att lyckas med det behöver vi din hjälp!

Du måste därför fråga dig själv: “Har jag det som krävs för att förändra?” Om svaret är nej – gör dig då icke besvär: Vi vill inte ha dig! Om du däremot är redo att kavla upp ärmarna och hugga i för att vända skutan åt rätt håll finns Nordisk Ungdom här för att ge dig en plattform att kämpa från.

Nu har vi vinden i ryggen. I land efter land skördar nationalismen nya framgångar, och Nordisk Ungdom växer som aldrig förr. Det är nu dags att ta till gatorna och visa att vi inte räds något. Nu är tiden att visa att det finns svenskar som vågar och vill agera.

Tiden är här, och vi väntar på att just du börjar agera. Eller är du en av dem som inte har det som krävs för att kämpa med Nordisk Ungdom? Kan du se dig själv i spegeln och säga att du inte har det som krävs? Nej, visa i stället världen att det fortfarande finns svenskar som är redo att kämpa! Bli medlem i Nordisk Ungdom!

Har du det som krävs för att förändra samhället? Bli då medlem i Nordisk Ungdom: www.nordiskungdom.com/bli-medlem

Categories: AktivismArtiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *