Vi har alltid vetat att massmedia i allmänhet, och Aftonbladet i synnerhet, är att likna vid en rutten trädstam.

Svenskarna har erfarit gång efter annan att hyckleriet och förljugenheten är total, med följden att fler än någonsin väljer bort dessa förlegade institutioner till fördel för alternativmedia.

Den senaste #metoo-kampanjen har stärkt oss i vår uppfattning att medias moraliska position är att likna vid ett ostadigt korthus, där minsta pust får alltet att kollapsa och det har under kampanjen städats ordentligt på landets redaktioner efter att kvinnor vittnat om kända journalisters sexuella övergrepp, våldtäkter, sexköp, utnyttjande av praktikanter och t.om. pedofila beteenden.

Efter att flera av Aftonbladets medarbetare har tagit ”timeout” i kölvattnet av #metoo har tidningen konsekvent mörkat och ignorerat nyheten om att deras egen redaktion tar förstaplatsen i tävlingen om det mest moraliskt förfallna mediehuset. Samtidigt är det värt att komma ihåg Aftonbladets ambitiösa häxjakt på oliktänkande. Vi svenskar minns otaliga exempel på hur dissidenter har hängts ut på Aftonbladets löpsedlar med både namn och bild tillsammans med förnedrande epitet som ”högerextrem” eller ”näthatare”, enbart för att de har haft “felaktiga” åsikter.

När alternativmedias medborgarjournalist Bechir Rabani tragiskt avled den 15/12 dröjde det inte länge, nej kroppen hade inte ens hunnit kallna, innan Lena Mellin kommenterade dödsfallet i en väldigt osmaklig krönika. Hon kommenterade varken Bechirs gärning eller person, utan försökte smutskasta en redan död person och kallade honom därför konsekvent för ”hatare” och ”högerextrem”. Detta samtidigt som hon har varit knäpptyst vad gäller hennes egna kollegors rent svinaktiga beteende.

Hyckleriet är totalt.

Nordisk ungdom väntade därför med julledigheten och samlade istället ett 30-tal aktivister för en protestaktion mot Aftonbladets lokaler. Vi visade med slagordet ”HYCKLARE” vad vi anser om deras osmakliga karaktärsdrag.

Vi vet att ni, och många fler, tycker som oss och vi blir bara fler för var dag som går.

Ta steget själv och gör din åsikt hörd.

Lämna tangentbordet, ansök om medlemskap och följ med oss nästa gång!

 

Categories: Aktivism

2 Comments

christian · 24 december, 2017 at 10:34

Inte nog med att hon kallade honom för hatare, hon antydde även att han skulle jobba med terrorister. Snacka om att kasta sten i glashus!

Strix · 24 december, 2017 at 17:37

Tag passet ifrån melin och förklara henne statslös!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *