Livet – existensfrågan om varför vi finns på denna planet – är den unge européns stora mysterium. Många av oss har ställt sig frågan om det verkligen är att evigt söka efter kortvariga tillfredställelser. Depressionen och stressen breder ut sig, och många finner lösningar som alkohol och sex.

Förr kunde man ha ett sunt och korrekt liv genom att bara leva med samhällsutvecklingen  Nu måste vi aktivt söka den. Det är en jobbig väg: förvirrade föräldrar och lärare som spottat på oss gör det inte enklare.

Vi har funnit att staten och median ljuger om frågor som invandringen. De har skapat diskurser, polariseringar och förklaringsmodeller som vi märker inte stämmer.

Att inse att den rådande invandringen är dålig är första steget av en lång utveckling till att bli en bra man. Alternativ media erbjuder fakta om våldtäkter och invandrarbrott, och detta kan fylla ett syfte för de oupplysta. För oss som förstår problematiken ger detta dock endast en destruktiv dopaminkick  en egoistisk bekräftelse på att man minsann röstade rätt.

Rösta och arbeta är den moderna svenskens livsstil. Då är du accepterad i den rådande kulturen. Är du frustrerad över samhällsutvecklingen så får du lov att dra till en nattklubb eller titta på lite porr för att lugna ner dig.

Vågar man göra något som helst typ av motstånd så är det att gnälla om det på jobb och skola.

Att yttra en pessimistisk kritik av hur samhället ser ut idag och stanna där är en spikrak väg till döden eftersom den inte skapar, utan anpassar sig i stället för vänsterns regler.

Vi behöver en positiv nyskapande driftig nationalism som tilltalar till ungdomen. Utan ungdomen, ingen framtid för skandinaverna. Belysningar av problem är endast belysningar av problem  svensken behöver en framtidstro för att inte bli defaitist och fly till något varmt land med illusionen att det kommer lösa alla problem.

Utan en grund, utan en kultur, utan en etnicitet som vi värderar högst av allt annat så kommer vi varken förstå våra problem eller hur vi löser dem. Vi ska ha ett blomstrande folk och kultur om 100 år.

Här kommer alternativ som Nordisk Ungdom fram som erbjuder ett liv värt att leva. Här finner du gemenskap som inte är ett lag i ett datorspel; du finner spänning och rus genom kontroversiella aktioner. Du kommer utveckla dig själv intellektuellt, känslomässigt och själsligt. Du blir mannen som tar ansvar och initiativ.

Gruppeffekten är en fantastisk inspirationskälla som utvecklar en på ett sätt som du kanske aldrig kan göra på egen hand. Du kan hitta dig själv och göra saker du inte trodde du kunde. Från en inaktiv nationalist till att göra ofantligt mycket nytta varje vecka.

Att bli en man, far och chef kräver att man tar tunga beslut samt risker som majoriteten aldrig vågar. Majoriteten ber om tillstånd. vi ber inte om tillstånd – vi tar för oss! Att ta plats i samhället betyder att någon annan flyttas undan, och därmed har du skapat en fiende. Det kan skapa jobbiga situationer för dig, men eftersom vi är en art där det kollektiva är det primära så är det en prioritet.

Lidande leder till utveckling och utveckling leder till hjälten Skandinavien ropar efter.

Categories: 1Artiklar

1 Comment

Christian Mattsson · 9 december, 2016 at 09:36

Grabben med megafonen verkar vara hård som stål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *