Natten till tisdag bestämde sig en handfull aktivister för att besöka Solsidan för att uppmana till klassfred, istället för hatet som vänstern står för. Samtidigt under kvällen spred aktivisterna runt 40.000 kontaktkort i centrala Stockholm. Även Saltsjöbadens kunskapsgymnasium, Observatoriet, fick skolgården fylld av de brandgula kontaktkorten.


6 Comments

Ragvald · 31 januari, 2012 at 15:08

Viktigt att visa att vi står i kontrast till vänsterns hat och dess illvilja att splittra vårt folk i klasser och roller. Fram för folkgemenskap, samarbete och enighet! Fram för nationalismen!

Mark Karlsson · 31 januari, 2012 at 17:32

vafan är dehär för skit!

Kapitalisterna är fienden! Sluta upp med fjäsk till överklassen!
Alla arbetare borde förena sig mot utsugarna!

MER KLASSHAT!

Mark Karlsson · 1 februari, 2012 at 00:04

Äh, ingen enighet med kapitalisterna!

Dom är fienden. Dom spelar ju bara på nationalismen för att få sitta kvar och äga vårat arbete och egendom via deras banker.

SLUTA FJÄSKA FÖR ÖVERKLASSEN FÖR I HELVETE!

    Sandra Eklöf · 1 februari, 2012 at 08:45

    Spelar de på nationalism? Sen när? Jag tycker klassfred är en riktigt grym paroll. Vänstern vill odla ett klasshat. I många fall är det överklassen som är problemet. Det är de som tjänar på invandringen, nedskärningarna och arbetslösheten, men vi ska inte ställa grupper av svenskar emot varandra. Däremot ska vi inte låta överklassen styra det här landet åt helvete heller. Vi måste flytta makten från överklassen tillbaka till folket. Till hela folket – oavsett klass. Makten måste helt enkelt demokratiseras. Om överklassen vägrar ge ifrån sig sin makt till folket frivilligt, som vänstern hävdar, då måste vi helt enkelt ta tillbaka den.

    Men det handlar inte om klasskrig. Det är ett krig för folkgemenskap och för ett framtida demokratiskt samhälle.

Danne · 1 februari, 2012 at 06:25

anslut er till överklassen ni så kan ni dra åt helvete tillsammans

Lonewalker · 3 februari, 2012 at 18:55

En mycket bra aktion! Sandra uttryckte det hela klockrent; grupper av svenskar bör inte ställas mot varandra. Vi hör alla till samma familj, rik som fattig, och vad för meningsskiljaktigheter vi än må ha, är vi bundna till samma ödesgemenskap. Att slå sig samman med en yttre fiende för att slåss mot sin egen familj är alltid vansinne, oavsett vilka skäl man tycker sig ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *