Dagen kan sammanfattas med fem timmars kamp från oss aktivister att försöka undvika och undkomma hetsiga och aggressiva poliser.

Vi fick redan innan själva aktionen genomfördes utstå stryptag, mobiler slängda i marken och oförklarliga bussningar ut ur Stockholm. Rena trakasserier.

Under en timme fick aktivister till och med gömma sig på Norra Djurgården från helikoptrar, polishästar och fotpatruller. Ordningsstörning kallades det, genom att vi helt enkelt bara uppehöll oss i centrala Stockholm.

Från att ha börjat dagen med 30 man avslutade vi med ca 15, då flera av våra vänner satt i polisbilar eller befann sig långt ifrån oss efter att ha blivit utbussade av polisen.

Vi kan enkelt konstatera att polisen fått order inför detta “Pride”, att vara mer totalitär än föregående år. En stor förklaring till detta kan vara alla muslimska terrordåd de senaste månaderna, framförallt efter Orlando. Eller för att “Pride” har blivit en helig ko i detta samhälle, vem vet.

Tillslut lyckades vi i Nordisk Ungdom att komma fram till själva Pride-tåget för att där genomföra en lugn demonstration vid sidan av tåget med två banderoller som visade stöd för kärnfamiljen. Aggressiva pridedeltagare anslöt sig snabbt till platsen och gjorde en gemensam sak med polisen som sedan ledde mobben för att attackera aktivisterna.

Det är rätt anmärkningsvärt när man tänker på polisens demokratifienliga beteende under dagen och hur vänsterextremister alltid får hållas inom en armlängdsavstånd för att störa ordningen för alla sverigevänliga som vill uttrycka en åsikt. När det gäller sverigevänliga krafter gäller tydligen helt andra regler –  trots att vår demonstration dessutom var lugn och fredlig!

Polisen attackerade inte bara oskyldiga aktivister, redan innan någon form av politisk yttring hade skett, utan de upplöste även en allmän sammankomst och hindrade oss därigenom att få uttrycka vår åsikt. Det är troligt att polisens agerande var lagvidrigt.

Vårt mål lyckades ändå. Vi ville visa att Stockholm inte är en enda stor pedofilliberaliserande sexfest. Det finns svenskar som står upp för grunden till ett funktionellt samhälle, mamma, pappa, barn. Vi lyckades också visa att paradens förvirrade deltagare inte är så toleranta som de själva säger – Tycker du fel ska du också få känna att du gör det.

Resten av vår filmutrustning blev av oklar anledning beslagtagen.

Categories: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *