Bli medlem

Som medlem i Nordisk Ungdom får du många fördelar: Du får chansen att komma på våra många evenemang, så som midsommarfirande, kräftskiva och julmiddag. Vidare kommer du att få många vänner från hela Skandinavien. Du får också chansen att följa med oss på någon av våra vandringar och övernattningar  i naturen, och delta på våra årliga sommar och vinterläger.

Sist men inte minst får du också chansen att delta i våra många aktioner och på så sätt vara med och kämpa för vårt folk.

Grip möjligheten och bli medlem i Nordisk Ungdom redan i dag!

Vi har två former medlemskap: Stödmedlem och aktivist.

Läs mer om vad de olika typerna av medlemskap innebär

Nordisk Ungdom tillämpar två former av medlemskap. För de som av olika anledningar inte kan eller vill ingå inom NUs struktur har vi stödmedlemskapet vilket innebär att du betalar in minst 200 kr per månad. Självklart kan du även med stödmedlemskapet utefter din förmåga hjälpa till med det du kan göra för oss och vår civilisation.

Med den andra formen av medlemskap som aspirant väljer du att ingå i vår struktur som aktivist. Du strävar efter att ta ett steg längre än alla andra personer i din omgivning och försöker uppnå aktiviststatus. Livet som aktivist är inte för alla. Karaktärsegenskaper som mod, disciplin och ödmjukhet är något du kommer utveckla i ditt liv som aktivist. Vår civilisations framtid kommer inte bli långvarig om inte vi lyckas bygga en ny form av man fri från alla negativa influenser runt omkring honom. Vi tillhandahåller de verktyg som krävs för att bygga den nya europeiska mannen. Prövningen ligger dock hos den som väljer livet som aktivist. Mycket tid av ditt liv kommer förläggas till det aktiva arbetet som aktivism samt till förkovring av både din fysiska och intellektuella kapacitet.

Att ingå i vår struktur kräver att du som man förstår att ett samhälles förändring och en civilisations blomstring påbörjas först med dig själv. Om inte tillräckligt många män hörsammar uppmaningen kommer inte vårt delmål om att upprätta en europeisk stat att genomföras. Europa ligger idag på dödsbädden för ett väntande slag från det barbariska Kina, USA med den dekadenta liberaldemokratiska förstörelseideologin eller europas äldsta fiende, Islam.

Den med kunskap om de destruktiva krafter runt omkring honom och en vilja till verklig förändring inser att dataspel och andra onödiga förlustande aktiviteter som pornografi måste bli ett minne blott. En onykter aktivist stjälper mer än hjälper därför innehar vi ett antal krav och förbud som syftar till att bygga den nya mannen. Ett vanligt liv våra fiender vill att vi ska leva är inget för oss som valt den svåra vägen. Med oss kommer du genomgå motgångar och prövningar men det du gör för vår civilisation kommer att vara ovärderligt. Den svåra vägen är även karaktärsdanande. Inga uppgifter kommer för dig vara omöjliga, ledaregenskaperna du kommer besitta kommer även i arbetslivet vara eftersträvansvärda för vilken arbetsgivare som helst. Vi strävar efter att bygga den nya europeiska mannen värd att leda och försvara den nya staten. Du som vet med dig att du inte innehar modet eller helt enkelt är för bekväm i ditt nuvarande liv kan leta vidare efter andra passande omanliga alternativ.

Vill man stödja vårt arbete ekonomiskt, men inte känner att man just nu kan bidra med sin tid, väljer man att bli stödmedlem. Ett stödmedlemskap kostar 200kr/månad. Att vara stödmedlem är ett enkelt sätt att bidra till kampen för vår gemensamma framtid utan att behöva ta hela steget att bli aktiv, med allt vad det innebär.

Vill man ta steget och bli aktiv, ansöker man om att bli aspirant, med målsättningen att bli aktivist i organisationen. Vi bokar då ett individuellt möte med dig där du träffar en representant för organisationen som närmare förklarar vad det innebär att bli aktivist. Ett aspirantmedlemskap kostar 200kr/månad.

Bli medlem
Skickar

När du klickar på “Skicka” kommer du tas vidare till Paypal där du betalar för ditt medlemskap. Där kan du betala med ditt vanliga betalkort.

Copyright © 2016 Nordisk Ungdom