Bli medlem

Som medlem i Nordisk Ungdom får du många fördelar: Du får chansen att komma på våra många evenemang, så som midsommarfirande, kräftskiva och julmiddag. Vidare kommer du att få många vänner från hela Skandinavien. Du får också chansen att följa med oss på någon av våra vandringar och övernattningar  i naturen, och delta på våra årliga sommar och vinterläger.

Sist men inte minst får du också chansen att delta i våra många aktioner och på så sätt vara med och kämpa för vårt folk.

Grip möjligheten och bli medlem i Nordisk Ungdom redan i dag!

Medlemskap i Nordisk Ungdom kan du teckna tills du är 30 år. Är du äldre än det blir du automatiskt medlem i vår huvudorganisation, Skandinaviska Förbundet.

Vi tillämpar två former av medlemskap. Vill man stödja vårt arbete ekonomiskt, men inte har möjlighet att bidra med sin tid, väljer man att bli stödmedlem. Ett stödmedlemskap kostar 200kr/månad. Att vara stödmedlem är ett enkelt sätt att bidra till kampen för vår gemensamma framtid utan att behöva ta hela steget att bli aktiv.

Vill man bli aktiv, ansöker man om att bli aspirant, med målsättningen att bli aktivist i organisationen. Vi bokar då ett individuellt möte med dig där du träffar en representant för organisationen som närmare förklarar vad det innebär. Ett aspirantmedlemskap kostar 200kr/månad.

Som aspirant väljer du att ingå i vår struktur och är en del organisationen i egentlig mening. Du strävar med det efter att gå ett steg längre än alla andra personer i din omgivning och försöker uppnå aktiviststatus. Livet som aktivist är inte för alla. Karaktärsegenskaper som mod, disciplin och ödmjukhet är något du måste utveckla. Vårt folks framtid kommer inte bli långvarig om inte vi lyckas bygga en ny man fri från alla negativa influenser. Vi tillhandahåller de verktyg som krävs men prövningen ligger dock hos dig som väljer livet som aktivist. Mycket tid av ditt liv kommer förläggas till aktivt arbete i organisationens tjänst samt till att utveckla dig både fysiskt och intellektuellt.

Att ingå i vår struktur kräver att du förstår att ett samhälles förändring och en civilisations blomstring börjar med dig själv. Europa ligger idag på dödsbädden för ett väntande slag från det barbariska Kina, USA med den dekadenta liberaldemokratiska förstörelseideologin eller Europas äldsta fiende, islam.

Den med kunskap om de destruktiva krafter runt omkring honom och en vilja till verklig förändring inser att dataspel och andra onödiga förlustande aktiviteter som pornografi måste bli ett minne blott. En onykter aktivist stjälper mer än hjälper, därför innehar vi ett antal krav och förbud som syftar till att bygga en ny man. Det liv våra fiender vill att vi ska leva är inget för oss som valt den svåra vägen. Med oss kommer du genomgå motgångar och prövningar men det du gör för vårt folk kommer att vara ovärderligt. Den svåra vägen är även karaktärsdanande. Inga uppgifter kommer för dig vara omöjliga, gedigna ledaregenskaper kommer du få som är eftersträvansvärda för vilken arbetsgivare som helst. Vi strävar efter att bygga en nya europeisk man som är värd att leda och försvara den nya staten. Du som vet med dig att du inte innehar modet eller helt enkelt är för bekväm i ditt nuvarande liv kan leta vidare efter andra passande omanliga alternativ. Men du som har modet, och karaktären, dig behöver vi.

Bli medlem
Adress
Postnummer
Stad
Land
Kreditkort
Kortnummer
CSV
Skickar

Om betalningstjänsten stoppar dig från att betala behöver du logga in på din internetbank och tillåta att kortet kan använda internettjänster. Detta beror på att tjänsten inte använder sig av mobilt bank-id än.

Copyright © 2016 Nordisk Ungdom