Bonnierjournalisten, Gunilla Brodrej, försökte göra sig rolig på SDU:s bekostnad tidigare i veckan, som ett svar på att SDU vill underlätta för invandrare utan skyddsbehov med frivillig återvandring. Brodrej skickade då en så kallad goodiebag hem till SDU:s ordförande, Gustav Kasselstrand. Paketet bestod av några politiskt korrekta böcker utan någon större relevans för själva ämnet. Böckerna skickade hon efter att hon hade dumförklarat SDU, genom att påstå att de är att betrakta som mindre vetande.

Medlemmar från Nordisk Ungdom skrattade givetvis när dom såg Gunilla Brodrejs förvirrade utspel inne på Expressens hemsida. Men medlemmarna stannade inte vid att skratta, de bestämde sig för att ge Brodrej en dos av folkbildning, något som hon uppenbarligen är i desperat behov av.

Två böcker skänktes till Gunilla. Invandring och demokrati – om politisk korrekthet i Sverige samt Jan Milds Vitboken.

-Vi hoppas att Gunilla inte tar illa vid sig. Det är ju bara några böcker. Men vem vet, böcker som censureras och förvägras av hennes arbetsgivare, Bonnier, kanske är något nytt och skrämmande för henne. Säger André Le Blanc från Stockholm


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *