Regeringens ignorans för vad som sker i vårt land har sedan länge varit mycket utbredd, och nu är det tydligare än någonsin. Vår säkerhet är sedan länge åsidosatt för att regeringen ska få fortsätta med sin vansinnespolitik.

Vi kan inte längre lita på att våra folkvalda politiker sätter svenskarna i första led, vi kan inte längre lita på att våra politiker kan garantera vår säkerhet. Det är nu upp till oss själva att skapa den förändring vi behöver, innan det är för sent!

Det parlamentariska motståndet har misslyckats, något även Sverigedemokraterna har förstått nu när deras fokus riktar sig på utomparlamentariskt arbete.
Denna kampanj handlar om att ge DIG verktyg för att kunna påverka i DIN kommun, vi kommer att ta fram material för att DU ska kunna sprida ordet och skapa ett lokalt motstånd till vansinnet som pågår.

Låter du det stanna vid affischer och flygblad, eller kommer du att organisera dig lokalt och skapa den förändring som behövs för att kunna garantera er säkerhet och rädda vår framtid?
Vi ger dig verktyg att starta en förändring, men det är upp till DIG att arbeta för det!

Tillsammans sprider vi ordet, tillsammans utgör vi det motstånd som behövs!

Vårt land, vårt ansvar!

 

Fredrik Hagberg

Talesman för Nordisk Ungdom

Categories: 1Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *