Igår kväll begav sig två aktivister från Nordisk Ungdom till de etniskt svenska kvarter där Aftonbladets chefredaktör, Jan Helin, bor. Med sig hade de några affischer som de tänkte sätta upp runt om i området för att visa vilken hycklare Jan Helin är. När aktivisterna hade satt upp en affisch kom en arg kvinna ut ur ett av bostadshusen och skrek åt aktivisterna att försvinna varpå de begav sig ifrån platsen. I media har det här förvandlats till en nazistattack mot Jan Helins bostad. Inget kunde vara mer fel.

– Den senaste veckan har media anklagat personer och internettidningar för att sprida överdrivna rykten om det sexuella övergreppet på Husbybadet. Istället gjorde de förövarna till offer och anklagade alla som reagerade för att komma med lögner. En stor del av svenskarna såg dock igenom deras lögner.

– Nu ser de chansen att ge igen. De är livrädda för att svenskarna ska sluta klaga och börja agera. Vi har inte attackerat någon. Två aktivister satte upp några plakat för att visa allmänheten vilken hycklare Jan Helin är. Nu visar den etablerade median ännu en gång vilka som är de verkliga lögnarna och återigen kommer en stor del av folket att kunna se igenom deras lögner tack vare den fria median på internet säger Patrik Forsén, talesman för Nordisk Ungdom.

/ Nordisk Ungdom

Categories: 1Artiklar