Efter gårdagens allmänna val står det nu klart att Sverigedemokraterna (SD) tar plats i Sveriges riksdag. Ett parti som av media blivit beskyllt för att vara allt från rasistisk och främlingsfientligt till ett fördolt nazistparti blev till och med större än både Kristdemokraterna och Vänsterpartiet.

För inte allt så lång tid sedan avrådde Nordisk Ungdom från att rösta på SD då partiet på många sätt står stick i stäv med vad vi som organisation kämpar för. Detta hindrar oss dock inte från att se det positiva i SDs framgångar i valet.

Sverigedemokraternas valframgång visar oss nämligen att fler och fler svenskar har fått upp ögonen för den vansinnespolitik som länge styrt i Sverige. En politik där det svenska folket i snabb takt byts ut mot främmande folkslag utan en tanke på befolkningens bästa. En politik där makten över Sveriges framtid flyttas bort från det svenska folket och till överstatliga organ inom den så kallade Europeiska Unionen. En politik där Sveriges försvarsförmåga fullständigt förstörs samtidigt som den lilla kapacitet vi har kvar tvingas delta i imperialistiska krig mot folk som aldrig på något sätt hotat Sveriges suveränitet eller det svenska folkets säkerhet. Att det svenska folket till slut har fått nog och protesterar mot detta är utan tvekan något positivt. Att denna protest blir missriktad genom en röst på SD är självklart tråkigt men tendensen är likväl positiv.

Än mer glädjande är de siffror som presenteras från landets skolval. Överallt har SD nått stora framgångar och i vissa skolar till och med blivit största parti. Detta visar att trots skolans massiva försök att indoktrinera ungdomar så har skolan till stor del misslyckats. Det är här den stora utmaningen för oss nationalister nu kommer. Det finns ett stort motstånd mot den politik som idag drivs men ungdomar saknar konstruktiva sätt att arbeta för en förändring. Det är nu vår uppgift att kanaliserar dessa ungdomars vilja till förändring. Sveriges ungdomar har tagit det första steget genom att visa att de vill ha förändring, det är nu vår uppgift att visa dem hur de ska få den!

Kampen har med andra ord bara börjat och en spännande tid ligger framför oss. Om två månader är det dags att återigen sluta upp i Salem för att hedra de som fallit offer för etablissemangets vansinnespolitik. Där ska vi visa att vinden har vänt och att nationalismen åter är på frammarsch bland den svenska ungdomen.
Alla till Salem!

Categories: 1Artiklar