Föreläsning i Nordisk Ungdoms förra sociala center Kronan

På bara en vecka har Nordisk Ungdom med hjälp av våra fantastiska medlemmar och sympatisörer samlat ihop mer än en tredjedel av målet på 100 000 kronor för att kunna öppna ett nytt socialt center i Stockholm. I skrivande stund har cirka 35 000 kronor donerats till ändamålet.

Vi har tidigare haft två sociala center, Stacken och Kronan, och nu är det dags att öppna ett mer centralt beläget och bättre socialt center.

I vårt sociala center kommer det erbjudas en sund kultur som motpol till den nedbrytande moderna kulturen. Vi kommer att anordna evenemang, fester, föreläsningar, träning, kampsport, bokcirklar, läxhjälp, filmvisningar och mycket mer. Givetvis är även du välkommen att besöka vårt sociala center!

 

Alla pengar som samlas in kommer oavkortat att gå till den nya lokalen. Tillsammans är vi starka, och om vi alla hjälper till kommer donationsmålet att nås inom en snar framtid!

Tack för din hjälp!

Categories: 1Artiklar

3 Comments

mikael · 2 juni, 2017 at 13:06

Förstår inte hur en liten summa på 100 000 kan möjliggöra ett helt centrum?
Inte kan man köpa iaf någon lokal för den summan, är det ett års hyra då?

Hur skall pengarna användas?

    Nordisk Ungdom · 2 juni, 2017 at 15:48

    Summan kommer att användas som antingen hyra under en period eller som insats/delinsats för att köpa ett kontrakt. Sen får vi förhoppningsvis det sociala centret ekonomiskt självgående.

Jonas · 8 juni, 2017 at 21:48

Ja! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *