Det började med att Sverigedemokraternas Christian Westling uppmärksammade att Stockholms stad inte hade några sverigeflaggor vajande utanför stadshuset, något som annars är brukligt i de flesta huvudstäder runt om i världen när det gäller det egna rikets fana.

Efter att Westling skrivit om det på Twitter så visade det sig att han även ringt Stockholm stad och frågat varför de inte flaggar svenskt medan de flaggar EU-flaggor och “Capital of Scandinavia”-flaggor. Igår publicerade Westling svaret han fick av Stockholm stad: “Fick nu svar från (efter att ha ringt upp) varför svensk flagga saknas; kostar för mycket att hissa upp och ner.”

 

Givetvis så är Stockholms stads förklaring inget vi köper. Sanningen är snarare den att Stockholm liksom staten har gett vika för EU och andra globalistiska krafter som vill avveckla nationalstaten.
Nordisk Ungdom anordnade således en insamling till den tydligen så fattiga kommunen utanför stadshuset varpå man vevade ner ockupationsfanan och ersatte den med en svensk.

Slutet gott, allting gott!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *