Under tisdagskvällen begav aktivister från Nordisk Ungdom sig ut i Södertälje för att besöka en bekant plats i de centrala delarna av stan. Närmare bestämt, Mälarbron.

Förra gången Nordisk Ungdom var där så var det i syftet att ändra det konstverk som pryder brons ena pelare. Ni vet det där mjölkpaketet med den missvisande texten, “Mångkultur 100 % näring”. Förra gången så ändrades texten på mjölkpaketet så att det blev lite mer sanningsenligt, d.v.s. “Mångkultur 100 % förfall”.

Dessvärre så ändrades texten tillbaka så att det återigen var förbryllande för södertäljeborna. För i en av Stockholms mest brottsbelastade och mångkulturella kommuner så är det relativt få som kan hålla med om att mångkultur faktiskt är näring överhuvudtaget. Många blev naturligtvis ledsna när mjölkpaketet återställdes och ville att vi skulle ändra texten igen. Eftersom Nordisk Ungdom består av hyggliga tjejer och killar så ville vi naturligtvis inte göra folk besvikna. Nu när det dessutom vankas Salem och allt så passar det givetvis bättre att upplysa allmänheten om att mångkulturen faktiskt är 100 % svenskfientlighet. Tror ni inte oss? Fråga BRÅ, det är inte vi som gör statistiken.

En uppmaning för människor att ta sig till Salem lämnades också.
Här är filmen.

Vi ses i Salem!

Categories: Aktivism