Nordisk Ungdom protesterade den 7/5 mot svenskfientliga krafter på Mynttorget i Stockholm. Demonstrationen som Nordisk Ungdom protesterade emot är en del i försöken att översvämma Sverige och Europa med invandrare från Mellanöstern med närområde. Nordisk Ungdom visade att det finns krafter som är emot vansinnespolitiken som förs.

Aktivisterna attackerades så fort de kom till platsen. Redan innan de hunnit veckla ut banderollen ordentligt kom de första försöken från svenskhatarna att stjäla den. Aktivisterna försvarade sig dock effektivt, och genomförde aktionen utan några egna skador trots numerärt underläge.

 Se filmen här:
Categories: Aktivism

12 Comments

Asa · 8 maj, 2017 at 01:15

Mitt hjärta blir stolt över att se modiga svenska unga män. Till Er modiga svenska män?
Skrämmande att se vilka sorts personer som slåss för vårt lands undergång. Personer som struntar, ja rent ut skiter i att unga svenska människor offras på pk-altaret. Våldtäkter och misshandel av svenska folket struntar dessa personer i. Vilka är de som aktivt deltar i Sveriges förfall? Gamla politiskt aktiva eller ?
Skäms pk-pack, skäms ni är en skam för mänskligheten.

PL · 8 maj, 2017 at 03:03

Önskar jag var yngre och hade ert driv. Jag är lika gammal som Marine Le Pen. Konfrontation och inte politik kommer vi få se mycket av den närmaste tiden tills dess att raskriget är ett faktum och då är tyvärr många av fienderna människor av vår egen ras precis som i denna video.

Jo · 8 maj, 2017 at 10:18

Tycker att ni gör en fantastisk insats och vågar stå för era åsikter! Det är ju det allra viktigaste i era aktioner, att VÅGA stå för någonting!!
Sen att en del av det ni står för ingenting jag kan ta till mig, men jag accepterar det.
I ett fritt samhälle, ett riktigt demokratiskt sådant så MÅSTE alla åsikter respekteras!

För det vi vet som har funnits sedan 60-talet i Sverige är att allt har förändrats och en liten grupp med godhetsknarkare och vänsterkommunister har tillåtits ta allt större plats.
Det EXTREMA våldet och de mest avvikande åsikterna ska läggas på vänstersidan.
Ingen kan ha undgått att de har fullständig ansvarsfrihet för det dem ställer till det med.

Ett Sverige där det normala är onormalt vill ingen svensk varken bo eller arbeta i, där man tar skattebetalarnas kapital och ger dem till andra andra utan något som helst krav på motprestation.
Arbetarna har tröttnat, och ni är en ventil som alla andra som löser ut när landet förfaller i en allt större spiral i utanförskap, kriminalitet, våldtäkter etc.etc.

Den enskilt största gruppen som lyckats förstöra ett Sverige som förut varit förskonat i en lång tid, det är invandrarna och då dem från Mena länderna i stort!

Våld föder våld men när motsatta sidan utövar den ensidigt så MÅSTE man ta till samma metoder då ingenting annat förändrar någonting i förlängningen.
Att föra dialog fungerar nätt och jämt bland oss västerlänningar, hur skulle det då kunna fungera med folkslag där inga som helst tankar om demokrati har rotats någonsin? Och dessutom fattas det värderingar och kultur som är så långt ifrån oss som bor i Landet Sverige?!

Det fanns ett land för länge sedan……

    Yvonne H · 8 maj, 2017 at 16:05

    Bra skrivet och håller helt med dig!

Stefan A · 8 maj, 2017 at 11:26

Fy fan vad bra gjort av er. Jag blir varm inombords. Tack Nordisk ungdom

Filip Hammar · 8 maj, 2017 at 11:35

Bra. Den här videon kan väcka många men musiken gör att det känns oseriöst, lite som en dåligt regisserad film snarare än ett viktigt dokument om dagens Sverige, vilket det ju faktiskt är. Finns innehållet upplagt oredigerat någonstans? Jag hade gärna spridit det.

Karl · 8 maj, 2017 at 15:39

Fy fan vad stolt jag blir över Svenska killar som er! Skulle själv gärna gå med i nordisk ungdom och hänga med ut på gatorna men är 48 år nu så det är väl för gammalt, är dock vältränad och stark som en oxe om det skulle behövas vändas upp och ned på någon invällare, landsförrädare eller fjollpolis.

Joakim · 8 maj, 2017 at 22:17

Men kom igen 40+! Mycket svamlande om att vara för gammal i kommentarerna. Finns mycket annat man kan göra förutom att ställa upp i franska presidentval, bli månadsgivare (läs den bra artikeln om detta). Nu blir det dubblering av månadsdonationen för egen del. Plus en kompromisslös gubbkamp mot PK-pack varhelst det visar sig.

Birgitta Carlsson · 9 maj, 2017 at 11:42

Bra gjort vänstermaffian och pk packet får smaka på sin egen medicin. De som brukar störa SD:s demonstrationer och andra organisationer som kämpar för Sveriges väl. Rätt åt dom. Skulle också vara med, för det måste göras något radikalt. Hjälper inte att sitta bakom skärmen och skriva. Ni är våra hjältar modiga som kämpar för ett bättre Sverige.

Skönt om han mördas · 14 maj, 2017 at 10:57

Vem är den vithåriga fittmänniskan? Han måste doxas!

    mike the swede · 5 juni, 2017 at 12:07

    vill ni finna och konfrontera denna “vithåriga gubben” så vet jag vart han finns.. han står varje lördag kl 12:00 i björns trädgård med en grupp som kallar sig ” fika för alla” dvs han delar ut kaffe mackor etc etc till rumäner och annat pack, snackade med honom i lördags där, han var på väg att flyga på mig också bara för jag sa att han aggerade totalt fel under demonstrationen, så där då vet ni vart man kan få tag i honom..

Mike the swede · 18 maj, 2017 at 14:22

Äntligen en motdemostration av värde, så sjukt trött på dessa “bananätare” som tagit över sverige, ser dagligen svenskar som ej får sina rättigheter tillgodosedda av sammhället på brist av resurser, svenskar som bor på gatan utan missruk, önskar jag kunde göra något själv, är dock ej en ungdom längre men som 1976 så har jag sett allt eskalera.. kanske dax vi samlar oss till en riktig demostration och retar dessa antisvenskar till vansinne så dom begår sina egna misstag,, låter hemskt men finns en viss kortvuxen mustachprydd man som faktikst hade rätt.. ta tillbaka sverige åt oss svenskar.. annars har vi alltid freinds arena och anordna en jätte fest för våra ensamkommande,, biogas är det brist på ju!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *