Att konstant behöva skriva om de olika terroristdåden med islamistiska förtecken som ständigt drabbar Europa och dess befolkning är en uppgift som börjar bli tröttsam, men är samtidigt en uppgift som är nödvändig. Återigen kan vi konstatera att ett islamistiskt terrordåd drabbat ett europeiskt land och skördat europeiska liv. Den här gången drabbade det urskillningslösa våldet Finland – ett land som delar hela sin skrivna historia med Sverige. Vårt grannland – ett land som nästan alla svenskar har någon form av koppling till. Detta dessutom bara en dag efter terroristdådet i Barcelona, som krävde minst 13 människors liv. I skrivande stund har minst två personer avlidit i sviterna av knivattacken i Åbo.

Uppgifterna om knivattacken i Åbo var länge, och är fortfarande, väldigt knapphändiga. När detta skrivs har den finska Centralkriminalpolisen dock precis gått ut med att attacken i Åbo utreds som ett terroristdåd.

Precis som Nordisk Ungdom förutspått under flera år är det här bara början på attackerna mot Europa och dess befolkning. Vi är mitt uppe i ett civilisationernas krig, där Europa står mot muslimer och islamister som i sin tur vägleds av en dold hand. I dag står Europa splittrat i det kriget, och splittrade kommer vi att falla. Det enda sättet vi kan vinna detta civilisationernas krig är att som kontinent och folk enas och driva ut inkräktarna från vår jord – samma jord som våra förfäder offrat både blod och liv för att försvara.

Vi i Nordisk Ungdom lovar att inte ge upp förrän vår kontinent är befriad.

Om du vill hjälpa Nordisk Ungdom och tror att du har det som krävs för att vara med och hjälpa till att befria Europa kan du bli medlem i organisationen. Du kan också stöda oss ekonomiskt. För det enda sättet att slå tillbaka är att organisera sig. Det är nu kriget rasar, och det är nu tiden att slå tillbaka har kommit. Väntans tid är förbi. Organisera dig redan i dag och var med och kämpa för Europas folks rätt att överleva och frodas!

Finlands och Europas sak är vår, och vi kommer aldrig att sluta kämpa för att våra barn och barnbarn ska slippa uppleva det vi nu tvingas genomlida.

Categories: 1Artiklar

2 Comments

Adolf · 22 augusti, 2017 at 07:50

Ni är fan legender

Joel · 4 februari, 2018 at 19:10

I över 10 år har jag känt hat mot de människor som bosätter sig i västvärlden. Grundskolan blev flera svenskar hånade av främst muslimer. Den dagen vi slog tillbaka och visade att vi är de starka, när västvärlden kämpar tills ni som inte hör hemma här inte har något val än att visa sanningen: Ni är ingenting annat än veka och svaga och har ingen makt mod oss när vi slår tillbaka. Och efter de misshandlat en 14-årig flicka visade de upp sanningen. Vi stod mot de som utfört detta vidriga dåd och visade då sin sanna sida. Västvärlden är starkare. Och efter haveriet som våra politiker orsakat vill jag uppleva detta igen. Att västvärlden är starkare. Det vi måste göra är bara att visa att vi kan slå tillbaka som jag och mina svenskar som stod vid min sida gjorde för 10 år sedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *