Det här blir ett kort men viktigt kommentar om ett spirande folkligt uppror. Jag heter Fredrik Hagberg och är talesman för Nordisk Ungdom.

Antidemokratiska krafter försöker stoppa folkets protester genom att smutskasta och baktala. I Sverige anses inte vad du säger spela någon roll utan vem du är och vem dina vänner är. En person som kritiserar den korrupta eliten av politiker och journalister smutskastas och stigmatiseras.

Nu slängs massa epitet för att brännmärka oss men dessa ”journalister” vet att de ljuger, de vet att vi alltid försvarat ett fritt samhälle och en stat som verkar för det allmänna bästa.

Makten har alltid härskat genom att söndra.

Ängsligheten måste få ett slut, Sverige förfaller för att vi svenskar inte har rest oss och krävt ansvar från politikerna. Vi har blivit dresserade och betingade. Det verkar vara viktigare att signalera rätt värdegrund än att rädda landet.

För min del är det dock slut med det nu. Vi tänker inte tystas mer. Ett folkligt motstånd börjar. I Lördags var vi långt över 1000 personer på Mynttorget och krävde ett stopp för FN:s migrationspakt och på söndagen väntas nya protester över hela landet. Det är stort, det är nu det börjar.

Tomma ord räknas inte, det är handling som måste till. Demonstrera, gå ut på gatorna, ställ politiker och journalister till svars, skriv, ropa från hustaket.

En korrupt elit har sålt ut vårt land samtidigt som de berikat sig själva, frågan är om du tänker stödja dessa eller om du anser att med makt borde det också följa ansvar. Det är de som försvarar eliten som borde skämmas inte vi, du och jag.

Arbetare, tjänsteman, ung, gammal, man, kvinna, företagare, lärare, pensionär, fotbollssupporter eller polis, jag är här för att berätta att de som vill Sveriges bästa, de står på samma sida, det är du och jag tillsammans. Vi är emot samma elit och samma papegojor i media.

Vi kräver ett fritt och tryggt land, det Sverige vi alla minns. Slut upp vid min sida! Politiker och gnällspikar kommer inte hjälpa oss utan det är vi som handlar som förändrar historien. 

Fredrik Hagberg
Talesman Nordisk Ungdom

[Texten är en avskrift från en videokommentar]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *