Läs orginal-artikeln på Fredrik Hagbergs blogg

Nu är det bara några dagar kvar till Folkets demonstrations femte upplaga. Vänstern satsar på att störa ordningen som vanligt och media sitter i sina skrymslen och väntar på att få skriva smutskastande och förljugna artiklar om demonstranterna på plats, talarna och arrangörerna.

Allt är som det brukar vara i det förvirrade landet Sverige. Vänstern hotar och media hakar på, precis som vanligt.

Det kommer att smutskastas, hängas ut, tävlas i flest epitet och hela dagen kommer att förvrängas för att passa in den bild media vill förmedla av regeringskritiska röster. Låt er inte dras med i denna smörja.

Vi bör inte, eller snarare ska inte, förvänta oss någon form av opartisk eller nyanserad, inte ens respektfull, mediabevakning från Folkets demonstration. Det följer helt enkelt inte taktiken som media och vänstern samsas om.

I en artikel hos Nyheter idag där AFA-veteranen Mathias Wåg frånresearchgruppen(gamla AFA-doku) medverkar så blir taktiken, som många av oss redan förstått, tydlig:
”Taktiken bygger på att radikala högerextrema element ska dyka upp i Folkets Demonstration för att ställa till med problem för invandringskritikerna.”

Vad som är radikala högerextrema element, och vilka problem dessa ska ställa till med, är alltid lite olika beroende på hur media och slaskvänstern väljer att vinkla nyheterna för tillfället.

Även om vi ofta säger att man inte ska lita på media, även om gemene svensk vet att media oftast förvränger sanningen, så finns det ändå de ute i landet som fastnat bland deras spelregler. Vi måste ha väldigt klart för oss att media, med hjälp av slaskvänstern, kommer att fortsätta med sin taktik och försöka skrämma folk till att enbart umgås med människor som dem först har godkänt så länge som vi rättar oss efter deras regler. Vilka vi får umgås med kommer att ändras allt eftersom vi följer efter.

Kollar man på hur media behandlar Sverigedemokraterna så ser vi hur deras taktik fungerat, hur Sverigedemokraterna snällt rättar sig efter medias regler. Något som skadat partiet kraftigt. Här har Sverigedemokraternas ledning verkligen något att lära sig av Donald Trump.

Vi måste visa media att vi inte längre bryr oss om deras regler, deras uthängningar, deras smutskastningar, deras guilt by association och deras tramsiga propaganda. Vi måste göra en Donald Trump och ge fingret till pk-media och säga tydligt i vårt agerande att vi inte längre tänker rätta oss efter deras regler. För det funkar helt enkelt inte att på ett seriöst vis kämpa för en förändring i samhället om man hela tiden ska rätta sig efter medias regler, gör vi det så är vi redan förlorade.

Mina uppmaningar till samtliga deltagare i Folkets demonstration, samt arrangörerna, är ganska enkla; Gör er beredda på smutskastning, håll ryggen rak och titta på hur Trump agerar när media försöker få honom att följa deras regler. Gör ni detta så kommer vi gå mot en förändring snabbare än vi redan gör.

Vi ses på Norrmalmstorg!

Categories: 1Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *