Har du det som krävs för att bli aktiv i Nordisk Ungdom och kämpa för ditt land med oss?

Sitter du bakom en datorskärm och trycker? Knyter du ilsket näven i fickan? Har du åsikter om allt men inte modet att faktiskt agera? Då kan du sluta läsa den här texten, för vi vill inte ha dig som medlem i Nordisk Ungdom.

Däremot vill vi ha dig som stolt står upp för det du tror på. Vi vill ha dig som rakryggat står för det som är rätt, i vilket sammanhang det än må vara. Vi vill ha dig som insett att det inte räcker med att sitta bakom en datorskärm och knyta näven i fickan för att åstadkomma förändring –  vi vill ha dig som insett att man endast genom direkt handling kan förändra samhället.

Att kämpa för det som är rätt är inte en belastning – det är ett privilegium. Vi föddes in i en tid av ständig politisk kamp. Och det är inte en kamp om skattesatser hit eller dit – det är en ödeskamp om vårt folks överlevnad. Att faktiskt ha fötts in i en tid där allt står på spel – och där du genom handling kan åstadkomma stordåd –  är ett privilegium. Vi har vårt folks framtid och öde i våra egna händer. Vi kommer för evigt att skrivas in i historieböckerna som generationen som vann eller förlorade den kampen. Och för oss i Nordisk Ungdom är det en kamp som är till för att vinnas, men då krävs det att alla gör sin del.

Du som väljer att kämpa med oss kommer stolt kunna säga till dina barn och barnbarn att du faktiskt var med och kämpade för att förändra Sverige, Skandinavien och Europa. Att du faktiskt förändrade Sverige, Skandinavien och Europa! För förändringen börjar med just dig. Ingen kommer att ordna upp saker och ting åt dig. Det gäller för dig att kavla upp ärmarna och hugga i. Att sitta bakom en datorskärm kommer inte att vinna oss något. Det är bara genom faktisk handling vi kan vinna. 

Visst kan det ibland vara svårt att kämpa för det som är rätt med ett etablissemang som är emot oss. Men ju svårare en uppgift är, desto större är äran och glädjen när uppgiften väl är löst. Och det är nu kampen står – nu är tiden att våga allt!

Du måste därför fråga dig själv: “Har jag det som krävs för att förändra?” Om svaret är nej – gör dig då icke besvär: Vi vill inte ha dig! Om du däremot är redo att kavla upp ärmarna och hugga i för att vända skutan åt rätt håll finns Nordisk Ungdom här för att ge dig en plattform att kämpa från.

Nu har vi vinden i ryggen. I land efter land skördar nationalismen nya framgångar. Det är nu dags att ta till gatorna och visa att vi inte räds något. Nu är tiden att visa att det finns svenskar som vågar och vill agera.

Tiden är här, och vi väntar på att just du börjar agera. Eller är du en av dem som inte har det som krävs för att kämpa med Nordisk Ungdom? Kan du se dig själv i spegeln och säga att du inte har det som krävs? Nej, visa i stället världen att det fortfarande finns svenskar som är redo att kämpa! Bli medlem i Nordisk Ungdom!

Har du det som krävs för att förändra samhället? Bli då medlem i Nordisk Ungdom: www.nordiskungdom.com/bli-medlem

Categories: 1Artiklar

1 Comment

Marina af Grivas · 1 juni, 2017 at 14:01

Jag önskar personlig kontakt med er.

Jag ska hjälpa er också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *