I förra veckan bjöds aktivister från hela landet till Göteborg för att delta i det första av många årliga idrottsarrangemang. Denna gång stod innebandy på schemat.

Först ut i gruppspelet var lagen från Stockholm som båda bjöd på fartfyllt och tekniskt spel. Attendo Caregivers gick segrande ur den första matchen mot Dancing Queens. Därefter var det Göteborgslagens tur. Hisingspojkarna kunde efter en hård öppning glädja sig åt den första segern mot Köttligan.

Efter cirka två timmars gruppspel stod det klart att vinnarna i de två första matcherna också stod emot varandra om segern i turneringen. Resultaten kunde inte bjudit på en mer spännande final. Inför den sista matchen stod Hisingspojkar från Göteborg och Attendo Caregivers på samma poäng och Attendo Caregivers var således tvungna att vinna med fem mål för att få målskillnaden på sin sida.

I den sista matchen möttes Attendo Caregivers och Köttligan. Länge trodde Hisingspojkarna vid sidan av planen att segern var deras då målskillnaden verkade osannolik att plocka in. Dock slogs boll efter boll i nät och i slutminuterna stod resultatet: 6-1 till Stockholmslaget. Därmed vann Stockholm turneringen med knappast möjligaste mån.

Bra kämpat allihop, vi ses i Stockholm nästa gång!