Den 3 februari skrev Peter Springare, utredare på brottsroteln hos polisen i Örebro det här inlägget på sin Facebook.

 

Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.
Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.

Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.
Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan

 

 Vilket hjältemod! Han vet att han kommer att råka illa ut, hängas ut och demoniseras i media, eventuellt få sparken och dessutom lär han inte få någon uppbackning från sina överordnade och kollegor. Trots det så gör han det nödvändiga. Han skriver sanningen och han gör det för andras skull. Han offrar sig själv för något större.

Själva texten i sig är inte så märkvärdig och det står inget som direkt​ förvånar en nationalist. Det viktiga här är hjältemodet han inspirerar till. Varje gång högt uppsatta personer kliver ut ur PK-garderoben så är det ett stort kliv framåt för nationalismen i Skandinavien. På så sätt visar vi inte bara för oss att 68 vänstern inte har full kontroll över myndigheterna osv, vi skrämmer dessutom skiten ur dem.

Men så länge bara några enstaka personer vågar ta hjältens väg så kan de behålla makten. Vi måste alla komma ut ur PK garderoben och vara öppna med vad vi tycker och tänker on systemet på våra arbetsplatser, universitet och skolor. De kan inte sparka och hänga ut oss allihop. Tillsammans är vi starkare än dem!

/Sympatisör till Nordisk Ungdom

Har du något du vill skriva om? Skicka en insändare till support@nordiskungdom.com

Categories: 1Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *