Nordisk Ungdom har sedan starten haft ett nära samarbete med den tyska ungdomsorganisationen Junge Nationaldemokraten. Därför kommer Nordisk Ungdom och JN att hjälpa varandra genom att återge intressanta aktioner och artiklar på respektive hemsida.

JN: En (nästan) bortglömd skördefest

Få av oss kan fortfarande känna den tillfredsställande känslan av att kunna skörda och njuta av sina egna grödor. Men den andra oktober fick killar och tjejer från JN North Sachsen, Leipzig och Mulde möjligheten att uppleva och förstå betydelsen av skörden genom en imponerande skördefest.

[button_dark size=”large” url=”http://translate.google.se/translate?sl=de&tl=sv&js=n&prev=_t&hl=sv&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Faktionsbuero-nordsachsen.com%2Fallgemein%2Ferntedank-ein-fast-vergessenes-fest%2F”]Hela artikeln och bilder[/button_dark] [button size=”large” url=”http://jn-buvo.de/index.php/deutschland/52-aktionen/1621-nordisk-ungdom-wir-bringen-liebe”] NU: “Wir bringen Liebe…!”[/button]

5 Comments

Andreas Ekberg · 5 oktober, 2011 at 08:17

Härligt att få läsa om lite nyheter från Tyskland! Är det någon som är lite insatt som vet hur det går i övrigt för dem. Min tyska är inte den bästa…

Andreas Nyberg · 5 oktober, 2011 at 13:07

Jag kan höra med dem och återkomma Andreas. JN genomförde en riktigt häftig båtfärd i somras, kolla in bilderna: http://www.aktion-widerstand.de/index.php/deutschland/52-aktionen/1585-es-fahren-rauhe-gesellen .

Sandra Eklöf · 5 oktober, 2011 at 13:10

Det där såg häftigt ut! NU får rusta upp det där fartyget i Ekerö som ni målade på :)

Snarf · 5 oktober, 2011 at 13:35

Ser riktigt härligt ut. Skulle varit sweet att åka iväg till någon nordisk skördefest ngngång.

S.Johansson · 6 oktober, 2011 at 00:31

Genom Google Translate så rekommenderar jag att översätta till engelska då det blir mycket bättre översatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *