Idag bröt tidningen Expressen mot all god publicistisk sed när några av dess journalister tog sig hem till flera privatpersoner för att “ställa dem mot väggen” för inlägg de har skrivit på invandringskritiska sidor på internet. Namn och bild publicerades på personerna som hängdes ut som “näthatare” och “rasister”. Expressen har samtidigt upprättat ett åsiktsregister, tillsammans med våldsbejakande Researchgruppen, med över 6200 personer som är kritiska till dagens invandringspolitik.

Samtidigt meddelar den riktiga spindeln i nätet, Robert Aschberg, att han planerar ett helt TV-program, “Trolljägarna”‘ som helt enkelt går ut på att åka hem till privatpersoner och konfrontera dem med vad de skrivit.

Nu går Patrik Forsén, Nordisk Ungdoms talesman ut med att även Nordisk Ungdom planerar ett program till början av nästa år: Journalistjägarna.

Vad kommer programmet att gå ut på, Patrik?

Vi har under åren blivit ganska duktiga på att trycka på journalisternas ömma punkter och den här gången kommer vi att trycka lite extra hårt, det har de helt klart gjort sig förtjänta av. Vi kommer att söka upp de journalister som är motståndare till yttrandefriheten och som arbetat med uthängningen av privatpersoner men även de som öppet stödjer den och konfrontera dem med deras syn på friheten att tycka, tänka och yttra sig som man vill. Det är möjligt att vi busar till det lite extra för dem, nu när de varit så busiga att öppet börja samarbeta med f.d AFA-Doku, numera Researchgruppen och starta upp åsiktsregister över oppositionella.

Vi kommer alltså att kunna se fram emot fler tårtningar?

Haha, det vet jag inte. Men jag kan ju säga så mycket som att jag inte skulle ha något emot att trycka en fet tårta i ansiktet på Robert Aschberg, givetvis efter Emils recept.

Nordisk Ungdom söker nu efter upplysningar om tre journalisters hemadresser och annan relevant information. Journalisterna arbetar på Expressen och verkar av den lilla research vi har gjort ha skyddad identitet och/eller hemlig adress. Särskilt uppgifter om David Baas är intressanta eftersom han är en av de journalister som söker upp privatpersoner i deras hem och är den som öppnat upp för samarbetet med våldsvänstern från Researchgruppen:

David Baas
Niklas Svensson
Thomas Mattsson

Om du har information om dessa personer, tveka inte att kontakta Nordisk Ungdom genom:
info@nordiskungdom.se


4 Comments

Thomasson · 12 december, 2013 at 11:09

Jag är emot förföljelse. Det är dock av Expressen och övriga i media konsensus att det är helt OK att besöka privatpersoner i deras hem, för att ifrågasätta deras handlande i det offentliga rummet.

Det är svårt att ta avstånd för dessa typer av aktioner när de sanktionerats av Baas, Svensson och Mattsson själva. Väntar med spänning på vad som komma skall.

Thomas Mattson · 12 december, 2013 at 11:59

Thomas Mattsson:

[IMG]http://i.imgur.com/i4TDUrs.jpg[/IMG]

http://imgur.com/i4TDUrs

Hcresto · 12 december, 2013 at 12:39

Undra nu vilka lagar de kommer att bryta mot.
Jag gissar på hemfridsbrott m.m

Hcresto · 12 december, 2013 at 12:40

Syftade då på det Robert “Arslet” Aschberg ska genomföra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *