Under gårdagen bjöd Nordisk Ungdom in kärnaktivisterna i organisationen till ett internt ”kick-off”-möte där Nordisk Ungdoms nya logotyp presenterades. Den nya logotypen är ett led i en längre tids förändringsarbete där vi på ett bättre sätt ämnar anpassa organisationen efter de rådande förutsättningar som vi idag möter.

Vi är och har alltid varit en utomparlamentarisk rörelse, det gör oss ganska distanserade till staten och dess struktur. Vi vill ha ett samhälle baserat på naturliga gemenskaper som familjen och folket. Bortanför medborgarskap och offentliga påbud om att alla är svenskar finns något underliggande som ändå förenar oss och de vi kämpar för. Det svenska, norska och danska utgör tillsammans en skandinavisk identitet baserat på både ett gemensamt förflutet och en gemensam framtid.

VI talar ett språk med endast dialektala skillnader, vi har en gemensam kultur och vi delar samma etnicitet. Vi vill ta klivet till att bli en folkets röst bortanför en stel stadsstruktur och en förljugen offentlighet. I det skandinaviska finner vi just det – vår identitet stående stark i sig själv. En äkta identitet som det handgripligen går att ta på.

Logotypen ska representera denna förändring och är ett stiliserat lejon med förebild från den skandinaviska Folkungaättens vapensköld. Lejonet bär också en kungakrona för att symbolisera vår skandinaviska enhetssträvan och går i Nordisk Ungdoms färg brandgult. Hemsidan har i och med detta också fått en uppfräschning och är nu mer lättnavigerad och komplett.

För första gången har vi nu också en fungerande internet-butik där aktivister och sympatisörer kan köpa produkter från oss. Fler nyheter kommer att presenteras efterhand och vi ser fram emot ett händelserikt 2014. Kartan håller på att ritas om. Anslut dig i den skandinaviska frihetskampen.

[product_category category=”klader” per_page=”2″ columns=”2″ orderby=”date” order=”desc”]

2 Comments

Emil · 19 november, 2013 at 10:46

Riktigt proffsigt och bra! Nu kör vi!

Nordisk Ungdom tar ett stort kliv framåt | Patrik Forsén · 19 november, 2013 at 18:57

[…] 16 november bjöd Nordisk Ungdom in kärnaktivisterna till ett internt ”kick-off” möte för att presentera den nya logotypen och en helt ny […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *