Mälarbron i centrala Södertälje fick under natten till onsdagen besök av aktivister från Nordisk Ungdom. Anledningen till detta var för att utföra en gratis makeover till södertäljeborna. Målet för nattens makeover var det mjölkpaket som har fått ett flertal södertäljebor att se rött. Detta då ordet “mångkultur” har ersatt ordet “mjölk”, samt att “Arla” har ersatts med ordet “Allas”.

Det mångkulturella mjölkpaketet blev sponsrat av skattebetalarna så redan där står det klart att det politiskt korrekta konstverket är långt ifrån den näring som Södertälje behöver. Den tidigare mångkulturella symbolen har numera bytt skepnad tack vare Nordisk Ungdom.

En av aktivisterna kommenterar: “Mångkulturella symboler är dessvärre något vanligt i de flesta städer.Därför uppmanar jag samtliga ansvarstagande nationalister att reagera mot dessa symboler. Gör om dem, förstör dem eller gör vad ni vill med dem. Det viktigaste är att inte låta denna form av symboler få vara i fred. Konst är en sak men detta är inte konst, detta är ett hån mot svenskarna. Mångkultur är inte näring. Mångkultur är förfall!”
foreefter

Categories: Aktivism