Dagen efter terrorattacken i Stockholm samlades en grupp aktivister från Nordisk Ungdom utanför riksdagshuset för att manifestera mot terrorismen och berätta för våra politiker och polisledning vad vi tycker om dem.

Några vänsterextremister försökte störa manifestationen men gav sig snabbt därifrån efter att aktivisterna visat vad de tycker om dylika muppar.

Categories: Aktivism

4 Comments

Sam · 10 april, 2017 at 09:06

Hej Nordisk Ungsom En fråga på inlägget: Ni säger att polisen misslyckats när lastbilen körde igenom Drottninggatan. Hur och på vilket sätt menar ni att polisen hade kunnat göra annorlunda för att få stopp på den? Hur förutspår man det och har beredskap för att en lastbil kapas och hanteras på det sätt som gjordes? Då skulle vi behöva va pikétbussar placerade vid varenda paradgata i Sverige. Det är inte möjligt som ni själva förstår. Är nyfiken och vill höra er syn på detta eftersom ni skanderar polisens misslyckande på öppen gata. Upplys mig.

Mvh Sam

    Nordisk Ungdom · 10 april, 2017 at 09:16

    Hej!

    Redan 2010 genomfördes ett försök till terrorattentat på Drottninggatan. Vi i Nordisk Ungdom förutspådde i en julsång i julas att just ett sånt attentat som nu genomfördes skulle ske. Det fanns alltså för alla tänkande människor en uppenbar risk att ett terrordåd skulle genomföras på just Drottninggatan.

    Säkerhetspolisen kände enligt egna uppgifter till den nu misstänkte terroristen. Han skulle dessutom utvisas och ärendet var överlämnat till polisen. Polisen lyckades dock inte få tag på honom.

    Sammanställer man ovanstående så är det helt klart att polisen och säkerhetspolisen misslyckats något otroligt i sina uppdrag att skydda Sveriges invånare.

Fredrik Hagberg · 10 april, 2017 at 10:08

Man bör dessutom ha i åtanke att alla andra större städer i Europa började rusta upp inför just attacker likt denna, med pelare på gågator och andra liknande förberedelser.

I Sverige däremot, där sattes pelare upp vid riksdagen. Våra politiker kan åtminstone skydda sig själva, det mest uppenbara terrormålet däremot stod helt oskyddat.

AH · 12 april, 2017 at 12:20

Undrar vad någon från vår sida kan säga offentligt utan att vänstern försöker störa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *