Under dagen hjälpte en medlem från Nordisk Ungdom till att dela ut mat och kläder till svenska hemlösa på Medborgarplatsen i Stockholm. När han var på väg hemåt överfölls och misshandlades han av minst fyra maskerade angripare.

Som tur var klarade sig han från allvarliga fysiska skador men blödde ur örat när ambulans kom på plats.

Trots att polis och ambulans kom snabbt till platsen har ännu ingen gripits.

Vänsterextrema grupper har under lång tid stört sig på att de helt misslyckats med solidaritet för de utsatta i samhället och har flertalet gånger försökt stoppa det fantastiska initiativet att hjälpa svenska hemlösa.

Det är tydligt att det vänsterextrema våldet måste tas på fullt allvar från våra myndigheter som nu måste visa att attacker som detta inte accepteras, innan det går för långt.

Tar inte våra myndigheter detta på allvar så kommer vi medborgare själva bli tvungna att lösa våra egna problem. Något som inte ska vara nödvändigt i en rättsstat, även om Dan Eliasson med sin inkompetens snarare verkar gå åt det hållet.

Vi hoppas att hjältarna bakom detta initiativ inte låter sig skrämmas och, trots detta, fortsätter med sin verksamhet. Våra hemlösa har idag hamnat långt ner i prioriteringen och ert arbete behövs nu mer än någonsin.

Vi från Nordisk Ungdom låter hälsa att vi inte tänker låta oss skrämmas av dessa kriminella vänsterterrorister och vårt arbete kommer fortsätta med än mer övertygelse.

Categories: 1

1 Comment

Delade ut mat till hemlösa – misshandlades av vänstern | Klarvaken.se · 10 juli, 2016 at 10:10

[…] En medlem från Nordisk Ungdom delade ut mat och kläder till svenska hemlösa på Medborgarplatsen i Stockholm. När han var på väg hemåt överfölls och misshandlades han av minst fyra maskerade angripare, skriver organisationen på sin hemsida. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *