En liten rolig episod utspelade sig idag utanför Göteborgs Universitet. Andreas Nyberg, ordförande för Svensk Student och födelsedagsbarn idag, hade lånat en bok på universitetsbiblioteket och var på väg därifrån när två stycken unga män ropade hans namn.

En av grabbarna hade medlemskepsar från Förbundet Nationell Ungdom på sig. När de stannat Nyberg så deklarerade de att han genast måste se till att Patrik Forsén, Nordisk Ungdoms f.d talesman, måste sluta skriva negativa saker om FNU på sin twitter, annars skulle det visst bli konsekvenser. Andreas förstod genast att det var något lurt med hela saken, och när en av grabbarna försökte dra åt sig boken som han bar med sig från biblioteket kände han att det var nog och bad grabbarna att avlägsna sig, vilket de också gjorde efter att ha fått lite hjälp på traven.

Till saken hör att “Revolutionära Fronten”, en vänsterextrem organisation, tidigare under våren kommit över två medlemskepsar från FNU. Vi gillar den nya kreativiteten, även om deras listiga plan att skapa konflikter mellan oss och FNU gick i stöpet


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *