Lördagen den 19/12 genomförde Nordisk Ungdom en motdemonstration mot nätverket “Tillsammans för Strängnäs” demonstration mot “rasism”.

Bakgrund: I augusti våldtogs en kvinna under två olika tillfällen i Strängnäs. Båda gärningsmännen var s.k flyktingar som bodde på det lokala flyktingboendet. En protest som riktade sig mot flyktingvåldet hölls senare och det är denna protest som “Tillsammans mot Strängnäs” idag höll en demonstration emot. Att svenskar protesterar när de utsätts för våld och våldtäkter är tydligen någon som vänstern har svårt att acceptera.

Nordisk Ungdom anlände sent till demonstrationen på grund av trakasserier från polisen. När polisen tillslut lät NU komma fram var demonstrationen redan slut, men majoriteten av vänsterextremisterna var fortfarande på plats. Väl på plats framförde NU sitt budskap genom flygblad, banderoller och tal till de som tidigare besökt den svenskfientliga demonstrationen. Nordisk Ungdom möttes av många positiva reaktioner från förbipasserande, samtidigt som vänsterfolket valde att peka finger och skrika obscena ord på avstånd i stället för att ta debatten. Talarna, Fredrik Hagberg och Emil Bergström, gick till hårt angrepp mot det församlade PK-packet och gav dem skulden för de bestialiska våldtäkterna i augusti och annat hemskt som drabbar etniska svenskar. Aktivisterna låter hälsa att liknande aktioner i framtiden.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *