Ibland får vi brev in till oss där svenskar vill berätta om sina möten med mångkulturen. Här publicerar vi ett av dem:

Jag arbetar som rivare på ett stort företag i Stockholm. Idag var jag och en kollega på väg ut till ett jobb när vi fick möta den mindre trevliga sidan av mångkulturen. Jag körde firmabilen när en bil körde in i sidan på oss. Vi stannade till för att titta till skadorna och skriva lite papper för försäkringsbolaget.

Direkt när bilen som körde in i oss stannat flög det ut en stor ilsken arab. Han sparkade in dörren som jag öppnat när jag skulle kliva ut, för att sedan slita upp den och ge mig ett slag med öppen handflata övet ansiktet. Jag blev förvånad och samtidigt förbannad och bad mannen lugna ner sig. Jag förklarade att det var han som kört in i min bil och att det hela är ett försäkringsärende.

Mannen börjar då att skrika att olyckan var mitt fel, och mannens två medpassagerare går ut ur den andra bilen och börjar skrika åt oss. Min första tanke var att vi hade både kofot och kniv liggandes bredvid oss, ifall vi skulle behöva försvara oss. Jag slog snabbt bort tanken och tänkte att det nog skulle gå att prata sig ur situationen. Kanske dumt av mig, för sekunden senare får jag en rak höger över ögonbrynet som gör att det går upp och blodet börjar rinna ner över ansiktet. Min kollega, som liksom jag förvånades över det brutala våldet, kliver genast ur bilen för att börja försvara mig. Araberna springer då fort in i sin bil och åker snabbt därifrån. Polisanmälan upprättas och eftersom jag tog registreringsnumret så är jag hoppfull över att araben inte kommer undan.

Jag blir ännu hoppfullare när jag tänker på er i Nordisk Ungdom och att ni faktiskt arbetar för oss svenska arbetare. Det är få som vågar stå upp för våra rättigheter, er insats är hedervärd!

Categories: 1

8 Comments

Sandra Eklöf · 6 november, 2011 at 20:02

Vad hemskt… Har själv varit med om en liknande händelse…

christian · 6 november, 2011 at 20:09

Fan vad sjukt! Har bevittnat en liknande händelse när 3 araber flög ut ur en städbil, för att sedan spöa skiten ur en kille. Detta var dock i en bilkö och ingen hade krockat.

Melissa · 6 november, 2011 at 22:33

hemskt… mina killkompisar blev påhoppade 5 mot 2 när vi var påväg från en fest en gång ! Tyvärr utlänningar hela bundet.. inte så förvånansvärt..

Snarf · 7 november, 2011 at 04:25

Behöver du stöd vid en ev rättegång så är det bara till att hojta till.

    Anonymous · 8 november, 2011 at 20:37

    Vi svenskar måste unifiera oss. Som metodisk och lugn svensk förstår jag att du hellre vilja lösa allting utan våld. Men gör inte om ditt misstag när det gäller vissa personer. Har du redan blivit slagen anfall med full kraft. Antar att det mer tog på din stolthet än att du tog någon större skada. Ta vara på dig min svenska broder!

Nicklas.Norrland · 9 november, 2011 at 20:18

Om du vill komma åt invandraren på egen väg så kan man göra på detta sätt, helt lagligt via Vägverkets egna funktion. Se http://www.transportstyrelsen.se/Vag/Fordon/Fordons-agaruppgift/Sms-tjansten-vem-ager-fordonet/ för mer information. Tycker givetvis förövarens namn skall publiceras om ni lyckas få tag i den! Lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *