Ett av de vanligaste missförstånden angående Nordisk Ungdom är att man inte har någon plats hos oss om man är över x antal år. Ja, Nordisk Ungdom är en organisation som främst riktar sig till ungdomar, men varför skulle du inte behövas bara för att du är i dina bästa år?

Förutom aktioner så har vi evenemang, en lokal och håller föreläsningar. Vi strävar efter att bli ett sunt alternativ för ungdomar på alla fronter, inte bara den politiska. Här är det inte bara ekonomi som är ett hinder utan även tid. Den tid som våra aktivister måste vika servetter inför evenemang hade de kunnat vara ute och göra reklam för sagda evenemang till exempel.

Vi behöver människor som är beredda att göra saker, om du inte är beredd att vara en aktivist så var beredd att hjälpa en aktivist. Hur du gör detta är upp till dig men här följer några förslag.

•Bli månadsgivare
•Hjälp till att arrangera föredrag/evenemang
•Jobba med grafisk design/media
•Bidra med dina kunskapsområden

Din kompetens behövs. Anordna en bokklubb och hjälp ungdomar som nyligen vaknat upp se den stora bilden om varför vårt samhälle förfaller tillsammans genom att läsa och utvecklas ideologiskt. Är du istället händig, erbjud en kurs i ditt expertisområde. Gör att Nordisk Ungdom har något att erbjuda, bidra till att man tjänar på att bli aktiv nationalist istället för att se det som en uppoffring. Även om du bara kan göra något väldigt litet så kan det förenkla eller förgylla tillvaron för en aktivist. Donera dina gamla dammsugare, bjud aktivister på en burk hemlagat äppelmos.

Det viktigaste är att du slutar vara en åskådare och hoppas saker å ting löser sig. Fråga vad DU kan göra för en organisation som strävar efter att bli ett sunt alternativ till en annars förlorad generation, istället för att säga att du är för gammal. Ungdomen äger framtiden, men tar vi inte vara på vad samhällets äldre, mer erfarna personer har att ge oss så tappar vi bort våra rötter ännu mer än vi gjort nu.

Categories: 1

1 Comment

Stefan Andersson · 27 april, 2017 at 18:37

Viktigt inlägg. Man kan se det som att ordet Ungdom, handlar om folkets pånyttfödelse eller någonting liknande om det passar ens eget engagemang. Jag tycker det är en fin tanke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *