I fredags meddelade Nordea att de med omedelbar verkan stänger ner Nordisk Ungdoms Swish-nummer samt vårt bankkonto inom en månad eftersom de betraktar Nordisk Ungdoms arbete för det svenska folket som ”omoraliskt och oetiskt”.

Eftersom bankväsendet de facto är en reglerad oligarki skapar detta stora problem för oppositionella, när bankerna väljer att neka oppositionen möjligheten att ens inneha ett bankkonto. Nordeas beslut är en del av en större kampanj mot oppositionella över hela Västvärlden. Eliten är helt enkelt livrädd för våra framgångar.

Eliten har, i Sverige och stora delar av Väst, skapat ett system där man mer eller mindre frivilligt har tvingat in folk i kontantlösa samhällen, sociala medier och nyhetsmedia. Du är förlegad om du inte har smartphone, mobilt bank-id och facebook. När folk sedan lever i detta Matrix så blir det enkelt för makten att förbjuda alla sunda högerperspektiv. Ett perfekt sätt att eliminera en opposition på frammarsch.

Se Patrik Forséns föreläsning om hur giftiga sociala medier är:
https://youtu.be/1Xq8MlBmFZY

Den politiska verkligheten hårdnar och vi kommer snart i en ny tid. Vi kommer att bli mer och mer förtryckta. Men vi låter oss inte stoppas. vi har rätt och de har fel. Vi representerar det goda och de det onda. Vårat samhällssystem är ohållbart. Det är ett enormt luftslott som bygger på lån, låga räntor, utopiska lögner och det tillfälligt lustfyllda. Tyvärr är det bara en fråga om när svenskar svälter på gatan och då kommer vi vara de som tar steget fram. Eftersom vi är organiserade och har ett starkt kontaktnät kan vi därmed gripa in.

Ditt stöd behövs mer än någonsin. Vi får aldrig låta eliten stoppa oss. Genom att du ökar ditt ekonomiska stöd till oss ger du samtidigt långfingret åt den maktelit som vill vår undergång.

Du kan donera till oss genom följande sätt:
PG (fram till21 dec): 69 29 73-1
Paypalkonto: fredrik.hagberg@nordiskungdom.se
Kuvert med pengar till: Nordisk Ungdom, BOX 258, 761 23 Norrtälje
Ge pengar direkt till någon av våra representanter.
Bli månadsgivare: https://nordiskungdom.com/stod-oss/

Categories: Artiklar

3 Comments

Mia K · 1 december, 2017 at 18:16

Utvecklingen ar illavarslande! Allt stod till Er!

Strfan · 2 december, 2017 at 10:19

Ingen behover ett bsnkonto idag. Anslut er till revolution Crypto currency

    Fredrik · 2 december, 2017 at 11:19

    Och hur får vi ut pengarna när vi säljer vår kryptovaluta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *