Inför 2011 satte vi i Nordisk Ungdom målet att bli 1000 medlemmar. Vi räknade optimistiskt och om jag minns rätt så ville vi uppnå målet till början av 2013.

Så blev det inte. Men nu, ett år senare, är vi stolta över att säga att vi har nått upp till målet (om än något försenat) och efter att några medlemsdubletter har tagits bort och vi har gjort en upprensning i medlemsregistret så kan vi räkna med hela 1023 medlemmar fram till och med den 31 december 2013.

Från och med den 1 januari 2014 har vi ändrat medlemssystemet så att man nu måste förnya sitt medlemsskap varje år. I slutet av förra året utsågs även Fredrik Becklin till särskild medlemsansvarig för organisationen, något vi tror kommer att göra det ännu lättare för nya medlemmar att komma i kontakt med oss och bli aktiva.

Att vi nu nått över 1000 medlemmar är både en milstolpe för organisationen såväl som ett rejält styrkebesked. Stödet för oss, våra aktioner och vårt arbetssätt är stort och våra idéer når varje dag ut till allt fler.

Behovet av Nordisk Ungdom i svensk, skandinavisk och europeisk politik är stort. Det finns få aktörer som på ett lika träffsäkert sätt kan utmana, reta, uppröra och väcka känslor som vi kan. Att vi dessutom kan göra det med glimten i ögat är en bonus. Det behövs överlag mer humor i politiken.

Så nu kommer uppmaningen till alla skandinaver runtom i världen: Har du tidigare varit medlem, bli det igen! Har du aldrig tidigare varit medlem hos oss, ge oss ditt stöd!

Det är för dig vi kämpar!

Patrik Forsén


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *