Aktivister från Nordisk Ungdom i Småland begav sig till flyktingförläggningen i Mariannelund under helgen. Flyktingförläggningen har blivit känd för en rad olika brott knutna till de asylsökande. Nu senast blev en etniskt svensk småbarnsmamma brutalt gruppvåldtagen av minst 8 asylsökande.

De boende i Mariannelund är förtvivlade. Det har gått så pass långt att människor inte längre vågar släppa ut sina döttrar utan tillsyn. Trots detta ligger fokuset från migrationsverket och kommunens sida på att motverka det dom kallar för “främlingsfientlighet”.

Nordisk Ungdom anser att migrationsverket och kommunen måste ta sitt ansvar. Fokus ska inte ligga på att motverka människors åsikter. Fokus ska ligga på att se till att sådant här inte ska få upprepas gång på gång. Därför valde Nordisk Ungdom att skänka en present till flyktingförläggningen.

En banderoll med bland annat texten: “Tygla era våldtäktsmän, detta kan nog hjälpa er med det. God jul och gott nytt år önskar Nordisk Ungdom.”, hängdes upp tillsammans med ett hundkoppel. För är det en sak som är säkert så är det att utan drastiska åtgärder så kommer ingenting att förändras.

Categories: Aktivism

12 Comments

Fredrik · 12 december, 2011 at 14:18

Grabbarna från Småland är så jävla sköna. De dyker upp från ingenstans och börjar leverera roliga och slagkraftiga aktioner direkt. En fjäder i hatten till er mina herrar!

Etnopluralist · 12 december, 2011 at 14:24

Klockren aktion! Hängde ni dit ett riktigt koppel också? ;)

snushane · 12 december, 2011 at 15:40

Det är ju ett Hundkoppel som passar till rasen Afghanhund!!! :)

Adde · 12 december, 2011 at 15:54

Tackar!

Håkan · 12 december, 2011 at 16:16

BRA GJORT, fler sådana här budskap är vad svenskhatarna och deras våldtäktsfavoriter behöver…
Sverige går fan i mig snart under !

Kim · 12 december, 2011 at 16:19

Ja det var ett riktigt koppel vi satte upp också :) tackar! Kommer mer aktioner.

    simon · 12 december, 2011 at 16:27

    Hundkopplet var ett riktigt sådant, även ett torgmöte är planerat och imorgon (tisdag) så kommer vi även deltaga på det öppna mötet om flyktingfrågan där typ halva bygden lär närvara

Johan · 13 december, 2011 at 18:49

haha underbart NU! Ni borde hängt upp det så att halva stan såg det och hänvisa till förläggningen!

Jocke · 13 december, 2011 at 22:43

Såg inte er på mötet? Var höll ni hus? Det blev rätt intressant faktiskt.

    Simon · 15 december, 2011 at 16:16

    Jocke: vi är alla gymnasiegrabbar som är aktiva här nere i skogarna och mötet började tidigare än vi trodde så allihop satt och hade tenta i diverse ämnen. Har dock ett par polare som var där. Men det är ingen fara, det är ett öppet möte i januari vi ska närvara på ;-)

Jeanette · 14 december, 2011 at 12:56

Underbara, fantastiska NORDISK UNGDOM!!! Man skäms för de vuxna som borde gått man ur huse och rivit förläggningen till grunden! Men svenska folket är hjärntvättat och framför allt=FEGA!!! Skulle varit kul se hur det blivit om 11 svenska grabbar gruppvåldtagit en mussebrud!! De hade inte levt i dag. den saken är klar!

Snurresprätt28 · 18 december, 2011 at 23:49

Vart tog torgmötet vägen då? Det var ju heller inget öppet möte för allmänheten.. Varifrån får du din info egentligen? Jag var på plats den dagen mötet var, och jag vet inte vilka du känner men jag såg då inte några andra killar, än dom jag var där med.. Hmmm troll?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *