Nordisk Ungdom fördömer terrordådet på Drottninggatan och håller våra politiker och polisledningen ansvariga för utvecklingen.

Idag skedde det alltså. Det som vi och många andra varnat för så länge. Ännu ett terrorattentat i Stockholm, denna gång tyvärr med dödlig utgång.

Drottninggatan, ett av Stockholms mest självklara mål och på samma gata som det misslyckade terrordådet 2010 utfördes. Bara dagarna efter att svensk ordningsmakt, enligt egna uppgifter, ska ha tränat för just ett terrordåd med liknande modus operandi, men har trots detta vare sig kunnat förhindra eller (vid skrivandet av detta) gripa gärningsmannen.

Många undrar nu hur och varför detta kunnat ske, trots att den frågan är rätt uppenbar. Sverige har idag långt över 100 återvändande IS-terrorister inom våra gränser, vad Säkerhetspolisen vet. Mörkertalet är förmodligen ännu större.

Hur kan det vara möjligt att utföra en sådan här attack på ett av Sveriges mest utsatta platser? Det är helt uppenbart att våra politiker och vår polisledning, påhejade av en vänsterextrem presskår, väljer att inte skydda sina egna medborgare.

Vi håller politiker och polisledningen för ansvariga för dagens dödsoffer och skadade. De har deras blod på sina händer.

För två år sedan var Nordisk Ungdom på plats på Drottninggatan för att sprida information om hotet från islam och den muslimska terrorn. Det är aldrig roligt att i sådana här lägen behöva konstatera att vi fick rätt och att ingen lyssnade på våra varningar: https://www.youtube.com/watch?v=XdNnA1k81fQ

Våra tankar och böner går ikväll till offren och anhöriga för den fruktansvärda attack som skedde idag.

Vila i frid

Fredrik Hagberg

Talesman, Nordisk Ungdom

Categories: 1

2 Comments

Robert · 7 april, 2017 at 20:45

Bra skrivet Fredrik, jag håller med till 100%! Det är dags att göra upp med eliten!

Birgitta Carlsson · 9 maj, 2017 at 11:59

Håller med dig det är dags att agera mot flyktinginvasionen som förgör vårt folk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *