Tio år har gått sedan det rasistiska och svenskfientliga mordet på Daniel Wretström. Under åren som gått sedan dess har många fler svenskar drabbats, men trots det hörs inte ett ord i media om den rasism och det våld som sprider sig över landet.

En närmast total censur har skapats, där allt som tyder på ett ökat våld mot svenskar göms undan. Vem minns inte de somaliska våldtäktsmännen som av Aftonbladet beskrevs som antingen ”svenskar” och ”finska medborgare”. Eller alla gånger som media valt att maskera våldsverkare genom att pixla bilderna och sedan ljusa upp dem så att den svarta våldsmannen ser europeiska ut.

Vi i Nordisk Ungdom har tröttnat. Vi tänker inte se på medan media ljuger och förvränger objektiv fakta. Om media inte tänker informera om hur situationen i Sverige egentligen ser ut så kommer vi att göra det. Den 11 december kommer Salemfonden att arrangera den årliga manifestationen i Salem till minne av Daniel och alla de andra svenskar som fallit offer för svenskfientligheten. Från och med nu och fram till manifestationen i Salem kommer Nordisk Ungdom därför att satsa all sin kraft på att sprida Salemfondens information.

För att underlätta för fler att visa sitt stöd och delta i årets manifestation i Salem kommer Nordisk Ungdom också anordna resor som är öppna för alla som vill åka. Vi kommer ha en buss som åker upp från Göteborg som kan hämta upp folk i alla städer längs vägen, som t.ex. Borås, Jönköping, Norrköping och Nyköping.

Sanningen ska komma ut och vi ska visa systemet att de inte längre kan ljuga och hindra svenska folket från att se vad som egentligen händer. 11 december sluter vi upp och visar att vi inte längre accepterar lögnerna och våldet.

Vi ses i Salem!

Categories: 1