Nu i slutet av 2017 kan vi blicka tillbaka på ett oerhört framgångsrikt år för organisationen. Vi kan konstatera att Nordisk Ungdom verkligen är spjutspetsen i det motstånd som för varje dag växer sig starkare i Sverige.

Vi har under året som gått gång på gång konfronterat det vansinne som drabbat vårt folk. Vi har visat de män i vapenför ålder som lurat till sig mångmiljonbidrag, under förespeglingen att de är barn, att alla svenskar inte är lika godtrogna och lättlurade som de batikhäxor som beskyddar dem är. Vi har konfronterat den perversa homofestivalen vars främsta syfte nu är att sexualisera små barn och göra pedofili till något legitimt. Vi har fortsatt att leva vår kultur och hedra våra förfäder, som hjältekonungen Karl XII.

Under hösten har en ny våg av energi och aktivistlust spridit sig genom organisationen och Nordisk Ungdom har blivit aktiva som aldrig förr. Nästan allt vårt tidigare propagandamaterial i form av flygblad, affischer och klistermärken har tagit slut och nya beställningar har nu börjat komma in och sprids för fullt över hela Sverige.

Vi tar nu steget från att ha varit en rörelse vars främsta fokus legat på den metapolitiska kampen till att bygga en organisation vars främsta syfte är att utbilda och träna upp aktivister till att bli riktiga män. Vi menar att det är just avsaknaden av manlighet som är vår tids stora problem och något som lett till hela vår civilisations förfall. Ska vi kunna förändra på riktigt måste förändringen börja med oss själva.

Vi inleder valåret 2018 med ett riksting där vi lägger grunden inte bara till det kommande året, utan även grunden för en spirande rörelse. Nordisk Ungdom har nu funnits i snart åtta år och vi har under den här tiden lärt oss mycket, mognat, provat olika vägar och växt som både människor och som organisation. Nu är det dags att ta nästa kliv framåt. Var med du också och skapa historia!

Nordisk Ungdoms riksting 2018
27 januari
Stockholm

Anmäl ditt intresse att delta till christian.mattsson@nordiskungdom.com

Categories: Aktivism

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *