Idag var Nordisk Ungdom i centrala Stockholm för att protestera mot Pride och för kärnfamiljen.

Dagen fylldes av ständiga trakasserier av polisen som bussade bort medlemmar från Stockholm flera gånger under dagen trots, att ingen ordningsstörning inträffat. Det hela skedde väldigt godtyckligt och ingen av aktivisterna är misstänkta för brott.

Detta till trots så lyckades ett femtontal medlemmar ta sig fram till paraden och föra fram sitt budskap, något som de yttrandefrihetsfientliga deltagarna i pride inte klarade av och gick därför direkt till angrepp.

-Trots allt som skedde under dagen så är jag stolt över medlemmarna som stod emot en dekadent pöbel och är att klassas som hjältar för kärnfamiljen. Säger Fredrik Hagberg, talesman för Nordisk Ungdom, som själv blivit intryckt i en polisbuss under slutet av dagen.

Vi ses nästa år!

Categories: 1

4 Comments

Åsa · 30 juli, 2016 at 22:14

Jag är oerhört imponerad av Er. Integritet och stort mod är Nordisk Ungdoms kännetecken.
Tack för denna lilla film som visade hur förvirrade och svaga individerna i detta pridetåget i själ och hjärta är. Stort tack❣

C · 31 juli, 2016 at 12:57

Det ni i det här fallet kallar yttrandefrihet är ett brott. Ni höll en oanmäld motdemonstration och har därmed gjort er skyldiga till störande av allmän ordning. Trots detta har ni maga att leka oskyldiga. Era jävla svin. Jag hoppas att ni en dag växer upp och inser att det ni sysslar med ställer sig emot allt vad mänskliga rättigheter innebär.

    Nordisk Ungdom · 1 augusti, 2016 at 05:39

    Hej C.

    Att hålla en icke tillståndsgiven demonstration är fullt lagligt och faller under “allmän sammankomst”, vilket snarare gör polisens agerande olagligt som bryter upp en allmän sammankomst. Den enda som skulle kunna riskera böter är den person som arrangerar en icke tillståndsgiven demonstration, inte demonstranterna.

Homos, Police, attack Swedish Patriots - · 5 augusti, 2016 at 11:26

[…] According to a report on the Nordisk Ungdom website, the Nordic Youth took to central Stockholm to protest against the homo march and in favor of the “nuclear family.” […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *