Sommaren är här och med det ännu en resa!

Förra sommaren så tågluffade en grupp NU:are i Europa för att knyta värdefulla nationella kontakter i utlandet, i år tar Nordisk Ungdom samma grepp på Norrland.

Under en period på två veckor i mitten/slutet på augusti så kommer representanter från Nordisk Ungdom att resa runt i Norrland för att träffa våra medlemmar som bor i de norra delarna av vårt land. Syftet med resan är dels att ge medlemmarna i Norrland en chans att etablera en personlig kontakt med representanter från organisationen, men även att förhoppningsvis få igång någon form av ungdomsverksamhet i Norrland.

I dagarna kommer ett utskick att gå ut till alla våra medlemmar i Norrland, där information kommer finnas hur du som medlem går till väga om du vill träffa representanter från Nordisk Ungdom. Även om du inte är medlem men ändå vill träffa trevliga nationalister i sommar så tveka inte att kontakta Nordisk Ungdom så ska vi försöka göra vad vi kan för att ses. Dock så ska det poängteras att vi givetvis prioriterar medlemmar i första hand.

Kontakt sker lättast via mail: norrlandsresan@nordiskungdom.se