Hösten 2010 drog vi igång jakten på 1000 medlemmar. Det är det antal som berättigar oss att söka ekonomiskt stöd från Ungdomsstyrelsen. Under året som har gått så har tyvärr arbetet med medlemsvärvningen varit nedprioriterad. Trots det är vi idag stolta över att kunna meddela att vi, med en månad kvar på året, nått målsättningen som vi satte upp för 2011. Idag är vi 436 medlemmar!

I slutet av nästa år är det meningen att 1000-medlemmarsbarriären ska sprängas. Det är ett optimistiskt och högt satt mål. Klarar vi det inte är det ingen skam, men vi kommer att göra så gott vi kan. Det innebär att vi behöver få in 11 nya medlemmar i veckan. Omöjligt? Knappast. Men kanske inte helt troligt. Samtidigt så har vi genom att samla över 400 medlemmar visat alla att vi har en stor potential och kraft. Stödet för oss och vårt arbete är stort, och trots att vi alla arbetar ideellt med små resurser lyckas vi ständigt att bryta ny mark.

Idag tar vi ytterligare ett steg på vägen genom det fjärde och sista rikstinget för i år, denna gång i Västmanland. Rikstingen är en viktig del av det arbete som Nordisk Ungdom bedriver. Här samlas unga svenskar från hela vårt land, diskuterar och kommer gemensamt överrens om organisationens riktlinjer. Det är genom rikstingen vi gör organisationen demokratisk och levande. Är du medlem är du varmt välkommen på nästa riksting, den 28 januari i Stockholm. Är du inte medlem? Passa på att bli det! Genom ditt stöd kan vi göra en skillnad!


4 Comments

simon · 4 december, 2011 at 13:59

Fan vad kul!

Etnopluralist · 4 december, 2011 at 19:36

Riktigt roligt! Nu får vi se till att bliaktiv-kampanjen fixar fram ännu fler medlemmar och aktivister. Nu kör vi!

simon · 4 december, 2011 at 23:04

(NU) kör vi ;-)

Snarf · 6 december, 2011 at 00:04

Sjukt rolig nyhet!
NU bara växer och växer :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *