Nytt medlemssystem – nya möjligheter!

Nordisk Ungdom startade år 2010 som en skandinavisk aktivistorganisation med ungdomsfokus. Sedan starten har organisationen vuxit, både sett till antalet medlemmar och mängden uppgifter vi åtagit oss. Idag har Nordisk Ungdom en egen podcast – Sluggers – där Fredrik Hagberg och Patrik Forsén diskuterar dagsaktuella händelser blandat med politik och en stor dos humor. Sedan en längre tid tillbaka har organisationen en lokal där våra medlemmar träffas kontinuerligt. Dessutom kommer Nordisk Ungdom inom kort att öppna en egen butik där det finns möjlighet att köpa aktivistmaterial samt kläder.

I takt med att vi har blivit större har det uppstått ett ökat behov av att få in ny kompetens och fler personer som är beredda att dra sitt strå till stacken. Dessutom har det under en längre tid funnits en efterfrågan bland våra medlemmar efter ett förtydligande av medlemssystemet. Mot ovanstående bakgrund har medlemssystemet reformerats. Nedan presenteras en övergripande bild av det nya medlemssystemet.  

Det finns två olika typer av medlemskap: stödmedlem och aktivistaspirant. Oavsett ålder och vilken typ av medlem du väljer att vara kostar medlemskapet 200 kr/mån.

Som stödmedlem är du en del av det ekonomiska kugghjulet och gör det möjligt att hålla igång organisationen. Ditt ekonomiska bidrag gör att vi kan utvecklas och bli ännu större!

Aktivistaspiranten kommer utöver sitt ekonomiska bidrag att påbörja sin aktivistutbildning. I utbildningen ingår såväl teoretiska som fysiska prov vilket ska förbereda aspiraten för den politiska aktivismen.

Oavsett vilken typ av medlemskap du har är du välkommen att delta på våra aktiviteter. Vi anordnar flera tillställningar varje år: midsommarfirande, julmiddag och kräftskiva bland annat. Nordisk Ungdom anordnar medlemsträffar varje vecka där vi har filmkvällar, diskussionsträffar och föreläsningar. Vidare har du som medlem möjlighet att vara med på vårt sommarläger, Skandinaviska veckan, där vi håller utbildningar inom aktivism, träning och politisk ideologi; under veckan besöker vi fornminnen, anordnar tävlingar och umgås.

Sist men inte minst får du möjligheten att delta i våra aktioner och på så sätt aktivt arbeta för ditt folks framtid.

Välkommen in i värmen och vår gemenskap!

Robin

Medlemsansvarig

Nordisk Ungdom

kontakt: medlemsansvarig@nordiskungdom.com

 

   

Categories: Artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *