Exklusiv ölprovning och pubkväll anordnas nu på lördag i Stacken. Föranmälan till ölprovningen krävs och kan göras till stacken@nordiskungdom.se Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.


6 Comments

Kevin Koling · 28 september, 2011 at 14:00

Kommer inte på ölprovningen men dyker upp senare!

Turan · 28 september, 2011 at 14:02

Pepp! Riktigt snygg affisch!

Ida · 28 september, 2011 at 14:58

Hur ofta har ni pubkvällar? Har ni mer verksamhet på Stacken? Riktigt bra med lokaler! Kommer gärna förbi er i Sätra, hur går jag tillväga?

  Ragvald · 28 september, 2011 at 15:27

  “Är du intresserad av ett besök i Stacken? Då krävs föranmälan. Skicka ett e-post meddelande till stacken@nordiskungdom.se, med dina personuppgifter och telefonnummer och berätta när du vill komma. Stacken är en medlemsbaserad klubb. Att bli medlem i Stacken kostar i ingenting och medlemskap tecknas på plats i Stacken.”

  http://www.facebook.com/klubbstacken?sk=info

  André · 28 september, 2011 at 21:07

  Roligt att se att nya människor är intresserade av stacken. har träffat väldigt många nya människor där. Många människor som kommer dit kommer dit utan att känna någon och det har aldrig varit ett problem. På stacken pratar alla med alla och man är aldrig ensam.

  Vi har olika sorters aktiviteter regelbundet på stacken. Kontakta Nordisk Ungdom eller gå med på facebookgruppen så får du info.

   Ida · 29 september, 2011 at 01:42

   Tack för svaren! Ska bli riktigt kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *