Under lördagen samlades aktivister i centrala Stockholm för att protestera mot den pågående flyktinginvasionen, och för att inspirera folk runt om i landet att själva göra motstånd mot det vansinne som sker idag.

Protestaktionen, som löpte från Stockholm Centralstation via Drottninggatan till Odenplan, hade inte ens avslutats innan media slog på stora trumman och försökta demonisera aktivisterna. Enligt media skulle smällare, bengaler och annat ha kastats mot folk samt en misshandel ska ha skett.

Samtidigt som media försöker måla upp en bild om våldsamheter så säger ett ögonvittne till Aftonbladet “De gjorde inget som var våldsamt”, trots detta ögonvittne så fortsätter media på sitt vanliga sätt.

Det var inga våldsamheter på plats, det var ingen som blev misshandlad och ingen bengal har kastats. Det enda som kan ha sårats är liberalerna godtrogna känslor.

Det måste bli ett stopp på denna flyktinginvasion som just nu sker, och alla dessa tältläger som nu börjar sättas upp!

Allt vi gör sker ideelt, med våra egna pengar. Vi får inga statliga bidrag utan det jobb vi gör är tack vare eldsjälar som vill förändra samhället till det bättre!

Du kan bidra på flera sätt, bli medlem och bidra genom att aktivt visa motstånd, sprida ordet på forum och Facebook eller bidra med pengar som vi använder för att kunna fortsätta och utveckla det arbete vi gör!

Bli medlem gratis!

Sätt in valfritt belopp och hjälp oss förändra din vardag!
PG 69 29 73-1
Swish: 070-468 27 20 . Mottagare Fredrik Hagberg, märk din insättning med “donation”

 

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *