Idag genomförde Nordisk Ungdom en protestaktion med udden riktad mot det nyligen tagna beslutet att tillåta böneutrop från minareten i Fittja och den tilltagande islamiseringen i Sverige.
Den muslimska kolonisationen av Sverige backas ekonomiskt upp av religiösa diktaturer som Saudiarabien, utan att regeringen har några invändningar . Idag finns det ungefär en halv miljon muslimer i Sverige, och de börjar på allvar att organisera sig.

[youtube height=”400″ width=”630″]http://www.youtube.com/watch?v=9CfOi-ddhyM[/youtube]

 

“Idag valde vi att protestera i Täby eftersom vi känner till att det finns planer på att utveckla den källarmoské som idag finns nära Täby Centrum till ett stort islamiskt center med moské, träningslokaler och förskola. De flesta i Täby är inte ens medvetna om att det finns en moské här och så länge muslimerna är i minoritet ställer de inga krav, men så fort de ökar i styrka börjar de kräva mer och mer. Det gäller att sätta stopp nu, innan det är försent.” – Säger Fredrik Hagberg, som var med på aktionen.

Aktivisterna från Nordisk Ungdom lät grannarna till moskén i Täby höra hur ett böneutrop låter och informerade om att böneutrop i ett muslimskt land görs fem gånger per dygn. På plats höll aktivister upp en banderoll med texten “Saudiarabien igår – Fittja idag – Täby imorgon?” tillsammans med en bild på en minaret. Även kulturdagarna i Täby fick ett besök.

Kontaktperson:

Patrik Forsén
0707899085
patrik.forsen@nordiskungdom.se


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *