Under sommarens fotbolls EM i Ukraina där Sverige spelar sina matcher så kommer Nordisk Ungdom vara representerade på plats.

Ska du också dit och är sugen på att träffa Nordisk Ungdoms ditresta aktivister? Tveka inte att skicka iväg ett mail så att vi kan styra upp något.
Info@nordiskungdom.se

Fotbollsfest och blågul kärlek står i fokus. Tillsammans ska vi visa vart skåpet ska stå och sjunga Sverige till seger efter seger.

Heja Sverige!

Categories: Aktivism

2 Comments

Jonathan · 30 maj, 2012 at 05:00

Ska inte till Ukraina. Jag undrar dock ifall NU arrangerar något här hemma i Sverige. Typ fotboll på någon pub eller så. Vore kul att haka på med några polare. Isåfall är det bara att höra av sig till min mejl. Ha det bra!

AFA-Peppe · 2 juni, 2012 at 23:15

Jag är genuint intresserad av att höra vad ni tycker om att så många spelare med invandrarbakgrund är med i landslaget. Martin Olsson, Behrang Safari, Emir Bajrami och Zlatan Ibrahimovic. Desto fler “nysvenskar” väntar bara på att få ta steget upp från U21-landslaget.

Hur ställer ni er till det faktum att i princip hela svenska landslaget hade givit er kalla handen om de visste att ni kom från “Nordisk Ungdom”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *