Under onsdagen genomförde Nordisk Ungdom en aktion utanför Bo Bladholms adress i Gamla Stan i Stockholm.

Eftersom den moderata toppolitikern på falska grunder har företrätt Stockholms stad, samt inkasserat minst 64 000 kronor i månaden från skattebetalarna så är denna människa en skithög i våra ögon. Därför praktiserade Nordisk Ungdom denna dag det klassiska talesättet: “Skit ska skit ha!”.

Upprinnelsen till varför Nordisk Ungdom valde att genomföra aktionen är på grund av att Bladholm egentligen är bosatt på Värmdö utanför Stockholm.

Bo Bladholm har enbart i syfte av att inneha posten som kommunstyrelsens ordförande i Sveriges huvudstad samt kunna kvittera ut en lön som ungefär motsvarar tre stycken normala kommunala tjänster skrivit sig på en adress i Gamla Stan där han alltså inte bor.

Bo Bladholm är inte ensam om att utnyttja det demokratiska systemet till förmån för sig själv eller sitt parti. Nyligen så avslöjades det att Sverigedemokraterna har skenskrivit kanidater systematiskt sedan valet 2002.

Tydligen är det denna nivå Bo Bladholm vill lägga ribban på när det gäller att företräda folkets förtroende, något som endast kan ses för vad det är: bluff och båg, moraliskt förkastligt och ett förakt för den svenska vallagen och de demokratiska spelreglerna.

Nordisk Ungdom tänker inte bara på detta. I ett vidare perspektiv så kan man dra det hela mycket längre. Medan Bo Bladholm har haft sin lägenhet i Gamla stan för syns skull så tvingas ungdomar ut i hemlöshet på grund av bostadsbristens Stockholm som denna politiker har varit med att skapa. Medan denna högerföreträdare har fått in minst 64 000 kronor i månaden av skattebetalarnas pengar så dras det in på såväl välfärd, sociala skyddsnät och kommunala tjänster. Med bara denna lilla del av det stora perspektivet så framstår Bo Bladholm som en än större skithög.

Därför valde aktivister tillhörande Nordisk Ungdom att dumpa en riklig mängd gödsel utanför Bladholms ”skenbostad” i Gamla Stan.

Vid denna skithög placerades även ett plakat med en uppmaning till BoBladholm att återvända tillbaka till Värmdö.

Kraven som vi ungdomar ställer riktar sig inte bara till denna Bo(v). De riktar sig även till moderaterna.

Vi kräver att moderaterna utesluter denna fifflare. Vi kräver att Bo Bladholm betalar tillbaka de pengar han har fifflat till sig från medborgarna i Stockholms stad.

Vi kräver att Bo Bladholm återvänder till Värmdö och går ut med en offentlig ursäkt.

Fler aktioner riktade mot Bo Bladholm är inte uteslutna. Först och främst vill vi dock se hur denna fifflare väljer att agera nu när sanningen har nått folket.

Valet för Moderaterna och Bo är enkelt. Antingen så gör ni rätt för er eller så kommer vi synas och påminna folket om detta fifflande vid alliansens aktiviteter i valrörelsen runt om i landet. Valet är upp till er som sagt, gör rätt för er eller räkna med en nagel i ögat som ni aldrig kommer kunnabli kvitt.

PS. För den som vill säga sin mening till Bo Bladholm så har han telefonnummer: 08-57140708

ko1

ko1

Categories: Aktivism