Socialt center

Hjälp oss att öppna vårt tredje sociala center

Nordisk Ungdom har under åren drivit två sociala center i Stockholm. I vårt första sociala center, Stacken, anordnade vi ofta olika evenemang och aktiviteter så som talarpubar, spelkvällar, föredrag, aktivistmaterialtillverkning och fester. När behovet av att flytta till större lokaler växte fram sa vi upp Stacken och öppnade Kronan, som var mer än dubbelt så stort. Där kunde vi erbjuda ytterligare aktiviteter, så som filmvisningar, valvaka, vår traditionella kräftskiva, vår årliga julmiddag och mycket mer.

Nu har vi siktet inställt på att öppna ett ännu större och bättre socialt center.

Vad är ett socialt center?

Ett socialt center är en lokal där svenska ungdomar kan träffas och leva sin kultur. Det är en plats där den moderna världen med feminism, multikulturalism och dylikt inte når. Det är en plats där man finner gemenskap och kamratskap. I vårt sociala center kommer det erbjudas en sund kultur som motpol till den nedbrytande moderna kulturen. Vi kommer att anordna evenemang, fester, föreläsningar, träning, kampsport, bokcirklar, läxhjälp, filmvisningar och mycket mer.

Givetvis är även du välkommen att besöka vårt sociala center!

Hur stöder jag ert sociala center?

Om du vill hjälpa oss att öppna ett nytt socialt center kan du donera här:

 

Bitcoin:
3AMswk6ncRpN86aMaJqqZjcvEnTspnXv1a

Kuvert med pengar till:

Nordisk Ungdom
BOX 258
761 23 Norrtälje

Märk din donation med LOKAL

Alla pengar som samlas in kommer oavkortat att gå till den nya lokalen. Tillsammans är vi starka, och om vi alla hjälper till kommer donationsmålet att nås inom en snar framtid!

Copyright © 2016 Nordisk Ungdom